Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Skrzynie
WaldeK:
Ta lista która jest tu podana jest poprawna. Sam ją sprawdziłem i zdobyłem Gniew Innosa. Co do tej skrzyni alchemika w Cape Dun to ona się nie wlicza w tą liste ponieważ w niej zawsze jest to samo (czyli troche dupereli i 500 sztuk złota) Jeśli ktoś korzysta z tej >mapy< to zauważyłem, że nie ma tam zaznaczonej skrzyni w Mora Sul
Szaman:
Właśnie sprawdzam tę listę i niewiem czemu u mnie w każdej z skrzyń jest zupełnie inna broń, np :
"23. Vengard, sala tronowa nad salą gdzie siedzi król, a dokładniej na tarasie w stronę morza."
tu ma być Kusza Nordmarczyka, a ja mam tam Katanę, albo
"3. Przed Ardea w drodze do Kręgów gdzie siedzi Chris, koło ogniska - siedzą tam bandyci" - tam jest druga Katana
43 i 39n - tam nie ma tych projektów...
48 Gniew Innosa - NIE MA TEGO MIECZA !!!
Proszę o pomoc, czy jest gdzieś inna lista?
Respev:
Nie rozumiesz. Ta lista jest dobra. Po prostu, jeśli chcesz zdobyć przykładowo Gniew Innosa, będziesz musiał otworzyć 48 skrzyń, gdzie w tej ostatniej będzie się znajdował upragniony oręż.
Elrond15:
Madzia ma rację zawartość skrzyń jest losowa, kiedyś jak szedłem po lesie znalazłem skrzynię, otworzyłem i miałem czar "Ognisty deszcz" nie zapisałem i mnie zabili potem, jak załadowałem i poszedłem spowrotem do tej skrzynki, to była tam łyżka, ryż i pałka. I to mi się właśnie nie do końca podoba.
Pattrix:
Mam pytanie odnośnie skrzyni wymienionej w punkcie 7. "Za jaskinią za złodziejami zboża koło Montery". Jest trochę skromnie opisane i nie mogę jej znaleźć. Mapa też mi niewiele pomogła. Ta skrzynia jest w tej jaskini czy gdzieś na zewnątrz? Gdzie dokładnie sie znajduje??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej