Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Skrzynie

<< < (2/14) > >>

Gronan:
wydaje mi sie ze powinno wystarczyc ja zanim znalazlem pierwsza skrzynke mialem juz otwieranie arcytrudnych zamkow jak jestes na poczatku gry mozesz zobaczyc na skrzyni w Redock

sprawdzilem i wystarczy

120volt:
Hmmmm... dziwne, bo u mnie skrzynia tego alchemika z Cape Dun wymaga otwierania trudnych zamków tak więc nie mam do tego pewności, że wystarczy "to co się ma".

chaoz:
Do otwarcia tych skrzyń trzeba znać umiejętność otwierania arcytrudnych zamków lub po prostu uzywać scrolli z czarem otwierajacym zamki

Simon:

--- Cytat: chaoz ---Do otwarcia tych skrzyń trzeba znać umiejętność otwierania arcytrudnych zamków lub po prostu uzywać scrolli z czarem otwierajacym zamki

--- Koniec cytatu ---
Jeśli chodzi Ci o "skrzynie" o których jest ten temat, to do otwarcia ich wystarczy umiejętność otwierania trudnych zamków (a może nawet podstawowych, ale tego nie sprawdzałem). Umiejętności arcytrudnych zamków nigdy się nie uczyłem, a na kufry wymagające tej umiejętności zawsze wystarczało mi zwoi.

Pawelck91:
Ej stop to ja czegoś nie kumam parę postów wcześniej ktoś napisał że skrzyń jest 49 a post niżej jest wypisanych 48 skrzyń!!! O co chodzi? Ile jest tych skrzyń? Proszę o szybką odp !!! Pozdrawiam  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej