Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

JoWooD ogłasza upadłość

<< < (11/13) > >>

Sajan:
Wiem, ale mi tutaj chodzi o inne serie m.in spellforce

Mogul:
Taa. to była dobra gra...

Aharo:
Pieniądze to główny atut w tej branży, więc chyba można się cieszyć, a nawet gdyby co to ekipa JoWooD może przecież popracować nad cRPG. Ja z pewnością mam lepszy "status" co do najnowszej odsłony Gothica. Być może teraz będzie lepiej, a nie gorzej.

got2:
Ja też mam nadzieję że seria gothic nie upadnie.

Eric:

--- Cytat: got2 w 31 Październik 2011, 08:18:59 ---Ja też mam nadzieję że seria gothic nie upadnie.

--- Koniec cytatu ---

A ja mam to szczerze mówiąc gdzieś. Gothic, jego świat, to była Kolonia no i ewentualnie Khorinis. Nie jakieś tam Setariffy, wyspy, Myrtany itd. Największy klimat miała jedynka i dwójka z prostego powodu. ÂŚwiat był dopracowany. Niewielki (dla mnie jest to zaletą, bo podróżowanie nie jest męczące), ale klimatyczny i miał w sobie coś przyciągającego. Jak coś, to chętnie zobaczyłbym remake którejś z nich. Nie można ciągnąć serii w nieskończoność, wolałbym, by Piranie skupiły się na Risenie, bo ta seria ma jakieś perspektywy. Gothic został właściwie przekreślony po dość przeciętnej trójce, właściwie wypłukanej z tego klimatu, okropnym Zmierzchu Bogów i czwórce dla casuali.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej