Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Informacje
Isentor:
We wszystkich działach z tematami od kupców został wyróżniony pierwszy post z tematu. Ułatwi to transakcje. Gdyby przywódcy organizacji chcieli podobne ustawienie w swoich działach mogą zgłosić się do mnie na PW.
Isentor:
Proszę graczy o zapoznanie się z nowymi zasadami odnośnie pieniędzy w Marancie. Pamiętajcie by poprawić ilość sztuk złota w domostwach na ilość grzywień w domostwach. Jeśli będziecie chcieli zamienić grzywny na denary udajcie się do skarbca.
Mogul:
W weekend starujemy z walkami na arenie. Ci, którzy nie mają co robić mogą zapisać się już dziś! W razie pytań pisać w odpowiednim dziale.
http://marant.tawerna-gothic.pl/index.php?topic=23618.0
Isentor:
Jeśli ktoś z was posiada konto Google+ mogę dodać go do kręgu Tawerny Gothic, któremu udostępniam grafiki do Marantu. Smaczek dla wszystkich autorów wypraw. Macie na miejscu zbiór grafik przedstawiających postacie, lokacje etc. Wystarczy wysłać mi na PW swój adres gmail.
Isentor:
Od 4 czerwca w grze zaczynają obowiązywać nowe statystyki dla broni i odzień. Wchodzi również nowy zapis ekwipunku. Proszę zapoznać się z tymi wpisami:
- Samouczek tworzenia broni
- Samouczek tworzenia odzień
- Ekwipowanie przedmiotów
Przedmioty należy przerobić w tym temacie. Tylko takie przedmioty zostaną uznane w grze.
Pytania proszę kierować w tym temacie.
p.s.
Poradnik jak zapisywać domostwo i wyprawę zostanie opublikowany do poniedziałku.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej