Tereny Valfden > Dział Wypraw
Tajemnice Starożytnych III- Klucz Śmierci i Księga Potępionych.
Gordian Morii:
-Nie Gunsesie nie tłumaczę działania czarów. Tłumaczę jedynie mój plan i odnoszę się do tego o co Ty sam zapytałeś. Więc gdybym nie odpowiedział wtedy byłby to potwarz i brak szacunku względem Twej osoby.- rzekł Gordian gładząc konia po pysku.
-No chyba, że to ja zostanę tutaj a ty przemienisz się w nietoperza i polatasz po okolicy szukając niebezpieczeństw. Ja bez problemów dam sobie radę z obroną grupy bo zakładam, że zbrojni nie dość, że są odpowiednio wyszkoleni to dwa przez swój honor odmówią przyjęcia pomocy.
Gunses:
- Gordianie nie licytujmy się. Nie wypada to osobistością takim jak My - rzekł poważnie Gunses - Pozwólmy przemówić Aragornowi. Niech on zdecyduje.
Hagmar:
-Wszyscy macie rację, ja jednak proponuję co innego. Gordianie, dasz radę sprawdzić teren przy pomocy projekcji astralnej? Ten na czerwono zaznaczony.
Gordian Morii:
-Dam ale to będzie bardzo czasochłonne ponieważ moja projekcja będzie poruszać się mniej więcej w tempie w jakim ja osobiście bym to robił.- rzekł Gordian w odpowiedzi na pytanie Aragorna.
-Więc osobiście cały czas proponuję bym pod postaciom powietrza jako wiatr zbadał teren, będę po prostu szybszy, bezpieczniejszy i bardziej dokładny.
Hagmar:
-Dobrze Gordianie, leć. Tak będzie najbezpieczniej. Gdy Ty będziesz sprawdzał my udamy się tutaj. Elf wskazał czarny punkcik na mapie.
-Na koń, formować kolumnę.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/307600ab26a185c7.html mapa.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej