Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Skargi i pomyłki

<< < (8/90) > >>

Eric:
Wszystko super i w ogóle, ale jednak talenty za zaległe wyprawy wypadałoby rozdać. One wcale nie są strasznie długie, a wiadomo, że na niektóre posty to wystarczy tylko rzucić okiem tu i tam. To że Anv dał ciała, nie znaczy, że jak Gordiu wrócił do roboty to ma to olać. Trzeba błędy naprawić, kompania. ;p Ewentualnie proponuję, żeby za te wyprawy talenty rozdał Anv, bo chyba był członkiem obu.

Eric:
Ale mi głównie chodzi o bonusową kasę, bo same talenty nie wystarczą, nie Gucio?

Szarleǰ:
Okej, ale powtarzam, że zrobiliście to źle. Umiejętności w których Kruki powinny się specjalizować, czyli skrytobójstwo, akrobatyka i tym podobne po prostu są dostępne również dla wampirów, a Gucio w trakcie gry zrobił tak, że nawet są od nas lepsze. Rozumiesz? Mało, że mają swoje umiejętności, mogę przytoczyć parę przykładów, nie szukając daleko, że "przywłaszczyli" sobie umiejętności typowego asasyna i teraz Kruki marnie przy reszcie wypadają.

Zakończę tą dyskusję tak, bo nie widzę sensu dalej jej ciągnąć - nie uważam, że wszystko nadaje się do poprawy, jedynie drobne rzeczy i przede wszystkim podejście was - MG do niektórych spraw (ze wskazaniem na Gucia). A wtedy będzie ok. Wiem, że każdy z was by chciał, żeby to jego gildia była najlepsza, ale wtedy gra dla reszty staje się mało przyjemna. A dyskutuję z wami jako jedyny pewnie dlatego, że jestem chyba jedyną taką osobą, znaczy się typowym Krukiem, bo Anv to bestia, Aragorn ma tam swoją magię, poza tym jest MG, Zeyfara nie ma, a Arti jest nowy i nie wymaga wiele od życia. Jak was znam, a w szczególności Isentora to zapewne i tak nic sobie z tej rozmowy nie zrobicie i pozostanie jak jest, ale mam przynajmniej satysfakcję, że powiedziałem co myślę o tym całym, kurwa, "balansie".

Pozdrawiam.

Anette Du'Monteau:
Dobrze, już wiemy. Teraz ustalimy wszystko do końca i pozmienia się nieco.

Sado:

--- Cytat: Nikolai w 26 Lipiec 2011, 16:26:12 ---Canis skrzywił wasze umysły do tego stopnia, że po dziś dzień nieświadomie działacie zgodnie z regułami, chociaż zależało by  od tego wasze życie ;[

--- Koniec cytatu ---

Po przeczytaniu całej tej komedii tylko z tą wypowiedzią zgadzam się w 100% ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej