Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Skargi i pomyłki
Szarleǰ:
--- Cytuj ---Powód prosty, mam wakacje, a takie sprawdzanie wyprawy której się nie zna jest bardzo czasochłonne.
--- Koniec cytatu ---
Mm... nie chcę, żeby to zabrzmiało jak atak na Ciebie, ale powiedz mi - skoro nie chce ci się przydzielać talentów, to po co się do tego zgłosiłeś?
--- Cytuj ---Druga sprawa. Powiedz mi czy ktoś Cię ogranicza w robieniu wypraw?;] Masz pomysła, zbierz kilku chłopa i dawaj. Takie proste niskodochodowe wyprawy czy zadania można robić bez potrzeby angażowania w to Isentora. Mówicie tylko jednemu z MG, żeby czuwał nad tym. Wy stajecie się MZ i to wy prowadzicie zadanie tak jak robi to Zeyfar czy Ocian.
--- Koniec cytatu ---
Niskobudżetowe, może i tak. Ja jednak wolałbym wykonywać zadanie skali "Na ratunek Ekkerund", gdzie mogę współprawcować z wieloma osobami i liczyć na jakieś ciekawe zyski. Chciałbym, żeby te wyprawy były ciekawe, z pomysłem. A tu ciągle to samo. Bardzo podoba mi się pomysł Gunsesa o którym mówiłeś - właśnie coś takiego mam na myśli. Chciałbym, żeby było tego więcej.
--- Cytuj ---Nie wiem skad to oburzenie, ale to właśnie Aragorn zajmuje się wszystkimi NPC od zadań. Wystarczy poszukać na wiki :
http://nockruka.gram.pl/marant/index.php/Mistrz_Gry
--- Koniec cytatu ---
Obecnie tak, ale on przejął to po kimś innym, nie? Poza tym jak mówiłem, Aragorn zajmuje się na chwilę obecną prawie wszystkimi dostępnymi questami, a jedna osoba to trochę mało, nawet na tylu graczy ilu mamy. Poza tym nie oburzam się, chce tylko zwrócić uwagę na parę rzeczy, co by nam wszystkim się lepiej grało. Myślę, że od tego jest ten temat.
PS: Gordianq, Tobie mam mówić, żebyś edytował posty? ;)
Gordian Morii:
--- Cytuj ---Mm... nie chcę, żeby to zabrzmiało jak atak na Ciebie, ale powiedz mi - skoro nie chce ci się przydzielać talentów, to po co się do tego zgłosiłeś?
--- Koniec cytatu ---
Niestety misq ale te wyprawy podlegały jeszcze Anvusiowi, ja ze swoich wypraw rozliczam się w trybie pilnym, co widać w dziale wypraw ;*
--- Cytuj ---Niskobudżetowe, może i tak. Ja jednak wolałbym wykonywać zadanie skali "Na ratunek Ekkerund", gdzie mogę współprawcować z wieloma osobami i liczyć na jakieś ciekawe zyski. Chciałbym, żeby te wyprawy były ciekawe, z pomysłem. A tu ciągle to samo. Bardzo podoba mi się pomysł Gunsesa o którym mówiłeś - właśnie coś takiego mam na myśli. Chciałbym, żeby było tego więcej.
--- Koniec cytatu ---
Ale tak czy siak rozporządzenie Isentora głosi nagrodom wyższym niż 300 sztuk złota mówimy stanowcze nie. Jak chciałem dać 500 to mi kazał 50 stron wyprawy zrobić;p
Jeżeli zrobisz ciekawą wyprawę za którą otrzymasz 30 sztuk złota, ale będzie świetna to ja nadając talenty na bank to dostrzegę i wlepię ten 1 złoty talent a co za tym idzie + 500 sztuk złota.
--- Cytuj ---Obecnie tak, ale on przejął to po kimś innym, nie? Poza tym jak mówiłem, Aragorn zajmuje się na chwilę obecną prawie wszystkimi dostępnymi questami, a jedna osoba to trochę mało, nawet na tylu graczy ilu mamy. Poza tym nie oburzam się, chce tylko zwrócić uwagę na parę rzeczy, co by nam wszystkim się lepiej grało. Myślę, że od tego jest ten temat.
--- Koniec cytatu ---
To jego wybór. Wyraźnie powiedział, wy zajmijcie się sprawami technicznymi, ja będę prowadził wyprawy, bo na tym się znam i to lubię. Nie róbmy z niego męczennika;p
Szarleǰ:
--- Cytuj ---Ale tak czy siak rozporządzenie Isentora głosi nagrodom wyższym niż 300 sztuk złota mówimy stanowcze nie. Jak chciałem dać 500 to mi kazał 50 stron wyprawy zrobić;p
Jeżeli zrobisz ciekawą wyprawę za którą otrzymasz 30 sztuk złota, ale będzie świetna to ja nadając talenty na bank to dostrzegę i wlepię ten 1 złoty talent a co za tym idzie + 500 sztuk złota.
--- Koniec cytatu ---
No dobre. Problem jeszcze w tym, że ja zamiast prowadzić wyprawy wolałbym kurde pograć ;).
--- Cytuj ---To jego wybór. Wyraźnie powiedział, wy zajmijcie się sprawami technicznymi, ja będę prowadził wyprawy, bo na tym się znam i to lubię. Nie róbmy z niego męczennika;p
--- Koniec cytatu ---
Nikt nie robi. Po prostu w moim mniemaniu robienie wszystkiego samemu to głupi pomysł. Odbija się to na ilości questów no i pewnie też jakości.
Gordian Morii:
--- Cytat: Peanut w 25 Lipiec 2011, 14:18:23 ---No dobre. Problem jeszcze w tym, że ja zamiast prowadzić wyprawy wolałbym kurde pograć ;).
--- Koniec cytatu ---
;p "Grać to by każdy chciał a robić ni ma komu!"
--- Cytat: Peanut w 25 Lipiec 2011, 14:18:23 ---Nikt nie robi. Po prostu w moim mniemaniu robienie wszystkiego samemu to głupi pomysł. Odbija się to na ilości questów no i pewnie też jakości.
--- Koniec cytatu ---
Daj nam tydzień a z Gunsesem skończymy to co robimy. Potem będziemy plej łitch ju.
Mogul:
--- Cytuj --- "Grać to by każdy chciał a robić ni ma komu!"
--- Koniec cytatu ---
właśnie się dlatego wziąłem za to. Z dziwnym skutkiem. Mogę powiedzieć że zabawa w takiego MG sprawia tyle samo przyjemności co do uczestniczenia w wyprawie. Z jedyną różnicą że to Ty masz władze i pewna presja jest wywierana ("oby została dobrze odebrana").
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej