Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Skargi i pomyłki
Rakbar Nasard:
Nie będę oceniać zasadności zmian w umiejętnościach Lisza.
Pamiętam że w styczniu, rok temu, kiedy Isek tworzył te umki w swoim brudnopisie, pytał sie (głównie was, nekromantów) czy wszystko jest ok. Wyraziłeś wtedy swój sprzeciw? Mnie na studiach nauczono, że "milczenie oznacza akceptacje".
A reszta to typowe czepianie sie słówek, których nie lubie też u Isa. Wielokrotnie prowadziłem z nim dyskusje, kiedy zrobił to co ty teraz. Popełniłeś błąd pijąc miksture (wtf, co to był w ogóle za pomysł żeby cokolwiek pić u seryjnego mordercy!?). Jak wynikało z tego co napisał Isek, efekt ten był chwilowy, zatem miałeś szansę pociągnąć wyprawę dalej. Robiąc drugi raz to samo sam przypieczętowałeś swój los, również mnie nauczono: "każdy jest kowalem swojego losu". To było po prostu głupie i stąd taka kara.
Devristus Morii:
--- Cytat: Rakbar Nasard w 03 Luty 2015, 18:49:27 ---Nie będę oceniać zasadności zmian w umiejętnościach Lisza.
Pamiętam że w styczniu, rok temu, kiedy Isek tworzył te umki w swoim brudnopisie, pytał sie (głównie was, nekromantów) czy wszystko jest ok. Wyraziłeś wtedy swój sprzeciw? Mnie na studiach nauczono, że "milczenie oznacza akceptacje".
A reszta to typowe czepianie sie słówek, których nie lubie też u Isa. Wielokrotnie prowadziłem z nim dyskusje, kiedy zrobił to co ty teraz. Popełniłeś błąd pijąc miksture (wtf, co to był w ogóle za pomysł żeby cokolwiek pić u seryjnego mordercy!?). Jak wynikało z tego co napisał Isek, efekt ten był chwilowy, zatem miałeś szansę pociągnąć wyprawę dalej. Robiąc drugi raz to samo sam przypieczętowałeś swój los, również mnie nauczono: "każdy jest kowalem swojego losu". To było po prostu głupie i stąd taka kara.
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście pamiętam jak Is wprowadzał rzeczy dla magów to też nie wyraziłeś sprzeciwu (a teraz chcesz zmian w tych umiejętnościach), ale nie jestem tutaj aby debatować o tym z Tobą. Co do drugiego: korzystam z metody, której zostałem nauczony. I nie pytam się Ciebie jak oceniasz to jak zachowuje się na wyprawie, tak samo ja nie oceniam Twoich poczynań na wyprawach, w których uczestniczysz. I czemu się nie dziwię, że odpisałeś wyrażając swoje oburzenie. Mam wrażenie, że chuj Cię to wszystko obchodzi, bo nie dotyczy Ciebie. Gdyby dotyczyło Ciebie poruszyłbyś ziemię i niebo albo odszedł z gry(jak kiedyś) tak samo jak dowiedziałeś się,że nie ma niewolnictwa. Atakowałeś wszystkich od Izby po Rade, bo zniesienie niewolnictwa popsuło Ci fabułę postaci. Także tego najpierw zacznij od siebie,a potem patrz na innych. I jeśli jak sam twierdzisz, że to nie Twoja sprawa to się nie udzielaj.
Rakbar Nasard:
Dopiero co pisałeś na czacie, że jak chcemy to możemy komentować: za, przeciw... Rozumiem, że liczyłeś na same posty poparcia?
--- Cytat: Devristus Morii w 03 Luty 2015, 19:35:35 ---Oczywiście pamiętam jak Is wprowadzał rzeczy dla magów to też nie wyraziłeś sprzeciwu (a teraz chcesz zmian w tych umiejętnościach)
--- Koniec cytatu ---
Nie pamiętam, abym był wtedy kiedy Isentor wprowadzał rzeczy dla magów. Mógłbyś podać jakiś konkret w postaci posta, gdzie Isentor tworzył umiejętności magiczne a ja byłem w Mrocznym Pakcie, bym mógł nanieść korekty? Ja mogę dać odnośnik, kiedy Isentor tworzył wasze umki (a ty byłeś wtedy aktywny), prosze:
http://marant.tawerna-gothic.pl/index.php/topic,21870.msg340687.html#msg340687
--- Cytat: Devristus Morii w 03 Luty 2015, 19:35:35 ---Gdyby dotyczyło Ciebie poruszyłbyś ziemię i niebo albo odszedł z gry(jak kiedyś)
--- Koniec cytatu ---
Tak, dokładnie. Gdybym miał świadomość swojej racji to poruszyłbym niebo i ziemie, gdybym jednak miał poczucie swojego ewidentnego błędu to na pewno nie robiłbym przysłowiowego dymu. Trzeba mieć honor.
--- Cytat: Devristus Morii w 03 Luty 2015, 19:35:35 ---tak samo jak dowiedziałeś się,że nie ma niewolnictwa
--- Koniec cytatu ---
A kiedy je zniesiono? Wtedy kiedy byłem aktywny czy nie? Zapytaj graczy, którzy obecnie maja niewolników, jaki jest ich status. Nikt ci nie odpowie, mimo iż nadal wykorzystują ich do różnych rzeczy.
Reszta to jakieś brednie pisane pod wpływem emocji, nie warto komentować. :P
Devristus Morii:
--- Cytat: Rakbar Nasard w 03 Luty 2015, 19:56:42 ---Dopiero co pisałeś na czacie, że jak chcemy to możemy komentować: za, przeciw... Rozumiem, że liczyłeś na same posty poparcia?
Nie pamiętam, abym był wtedy kiedy Isentor wprowadzał rzeczy dla magów. Mógłbyś podać jakiś konkret w postaci posta, gdzie Isentor tworzył umiejętności magiczne a ja byłem w Mrocznym Pakcie, bym mógł nanieść korekty? Ja mogę dać odnośnik, kiedy Isentor tworzył wasze umki (a ty byłeś wtedy aktywny), prosze:
http://marant.tawerna-gothic.pl/index.php/topic,21870.msg340687.html#msg340687
Tak, dokładnie. Gdybym miał świadomość swojej racji to poruszyłbym niebo i ziemie, gdybym jednak miał poczucie swojego ewidentnego błędu to na pewno nie robiłbym przysłowiowego dymu. Trzeba mieć honor.
A kiedy je zniesiono? Wtedy kiedy byłem aktywny czy nie? Zapytaj graczy, którzy obecnie maja niewolników, jaki jest ich status. Nikt ci nie odpowie, mimo iż nadal wykorzystują ich do różnych rzeczy.
Reszta to jakieś brednie pisane pod wpływem emocji, nie warto komentować. :P
--- Koniec cytatu ---
Nie ma to jak wyciągać rzeczy, które były robione ponad rok temu. Jeśli idziemy tym tokiem to może jeszcze wyszarpiesz coś od 2006 roku. Co do oskarżenia o liczenie na posty poparcia to zaprzeczam, bo nie wszyscy się z tym zgadzają. Z drugiej strony wiedziałem, że oprócz Isa będziesz pewną osoba, która to skomentuje.
Co za różnica czy byłeś aktywny czy nie? Moja wina, że nie byłeś. Jeśli nie byłeś to Twoja strata. I pytałem się innych graczy, ale może Tobie najwidoczniej nie chcą udzielić odpowiedzi ( bo może mają do Ciebie niechęć?). I naprawdę Rakbar nie jestem tu po to, żeby z Tobą dyskutować.
Rakbar Nasard:
Widzę że nie potrafisz skompletować faktów. Jeśli kogoś w danym czasie nie było to nie mógł mieć wpływu na wprowadzane rzeczy, co czyni go usprawiedliwionym. Kiedy były tworzone te umki byłeś aktywny, zacząłeś z nich korzystać niedługo po ich wprowadzeniu, wyprawa zaczęła ci się w lipcu czy tam sierpniu, a problem twój odnośnie zmiany umek (czy słyszny czy nie) zaczął się dopiero przy twojej śmierci. To dziecinne, bo służy tylko wyłganiu się z własnej (ponownej) bezmyślności.
Uchylasz się od skomentowania niektórych rzeczy, tak samo zresztą jak nie raczyłeś mi odpisać na PW. Przyznasz chociaż że popełniłeś błąd czy to też sprawka Isentora, bo nie napisał ci łopatologicznie, że w szklance nie jest woda a, jak było w rzeczywistości, mikstura na chwilową lewitacje?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej