Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Skargi i pomyłki

<< < (51/90) > >>

Elrond Ñoldor:
Spokój.

Prowadzę listę w sumie dla siebie, ale można ją bez problemu wykorzystywać u nauczyciela.

Mohamed Khaled:
Powie mi ktoś, czemu nowy użytkownik zażyczył sobie na początek swej gry czegoś na co ja pracowałbym troszku czasu?

--- Cytat: Garbi_PL w 19 Styczeń 2014, 21:03:25 ---wybieram: Walka bronią sieczną - miecz [100%]
6 brązowych, 4 srebrne i 3 złote talenty
1000 grzywien

//Przyjęty

--- Koniec cytatu ---

I jeszcze został przyjęty. Nie żebym miał coś do cb Isu, po prostu to jest dziwne. Przeczytałeś co on w ogóle napisał? ;)

Isentor:

--- Cytat: Mohamed w 20 Styczeń 2014, 11:49:22 ---Powie mi ktoś, czemu nowy użytkownik zażyczył sobie na początek swej gry czegoś na co ja pracowałbym troszku czasu?

I jeszcze został przyjęty. Nie żebym miał coś do cb Isu, po prostu to jest dziwne. Przeczytałeś co on w ogóle napisał? ;)

--- Koniec cytatu ---
Tak, i co to ma do rzeczy? Jak każdy z nowych graczy otrzymał wytyczne dotyczące rozpoczęcia gry. Jeśli tam złamie zasady zostanie upomniany. Podejrzewam, że nawet nie czytał wiki przed zgłoszeniem się do gry.

Adaś:
Zaszła pomyłka w nagrodach na moim profilu, mam nagrodę płatnika płatnetarstwa a ja jestem kowalem. Bardzo proszę o zmianę.

Isentor:

--- Cytat: Adaś w 18 Marzec 2014, 20:57:10 ---Zaszła pomyłka w nagrodach na moim profilu, mam nagrodę płatnika płatnetarstwa a ja jestem kowalem. Bardzo proszę o zmianę.

--- Koniec cytatu ---
Poprawione.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej