Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Skargi i pomyłki
Devristus Morii:
Wystarczy pomyśleć i fabularnie przynieść takie statystyki, a technicznie wkleić link do walk? Wielki problem rozwiązany.
Gordian Morii:
--- Cytat: Devristus w 14 Grudzień 2013, 12:20:39 ---Wystarczy pomyśleć i fabularnie przynieść takie statystyki, a technicznie wkleić link do walk? Wielki problem rozwiązany.
--- Koniec cytatu ---
No ale po co? Skoro Elrond sukcesywnie prowadzi takie statystyki. Ja rozumiem jakby w Marancie było 100 graczy i byłby taki rozpierdziel, że głowa mała, ale z tego co widzę ostatni raz to również ja korzystałem z tego nauczyciela 20 sierpnia, więc takiego rozpierdolu nie ma;/ I nie jest to żaden wielki problem tylko irytująca rzecz, która sprawia, że chce się powiedzieć "pierdole nie robię".
Isentor:
Sztuczne problemy. To Ty pilnuj siebie jako gracz. Walki na arenie sa numerowane w nazwie wiec wystarczy podac link do ostatniej walki, jesli jest to dla Ciebie tak bardzo ciezkie do wykonania nie musisz sie uczyc u tego NPC. MG maja na glowie zbyt wiele rzeczy, zeby latac po arenie i szukac walk danego gracza.
Gordian Morii:
--- Cytat: Isentor w 14 Grudzień 2013, 15:29:44 ---Sztuczne problemy. To Ty pilnuj siebie jako gracz. Walki na arenie sa numerowane w nazwie wiec wystarczy podac link do ostatniej walki, jesli jest to dla Ciebie tak bardzo ciezkie do wykonania nie musisz sie uczyc u tego NPC. MG maja na glowie zbyt wiele rzeczy, zeby latac po arenie i szukac walk danego gracza.
--- Koniec cytatu ---
Aha, spoko. Jak zwykle to ja jestem winny bo przyszedłem do nauczyciela się czegoś nauczyć. Spoko. A skoro jesteśmy tak drobiazgowi to w wymaganiach nie ma żadnej wzmianki o tym, że mam udowadniać jakoś to ile tych walk odbyłem. Nikt nie każe im niczego szukać. Elrond prowadzi bieżące statystyki areny i chyba po coś to robi. Ale ja wiem, nie grałem to się nie znam. -.-
Xvier aep Deler:
Nikt ci grać nie każe :x
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej