Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Skargi i pomyłki

<< < (42/90) > >>

Devristus Morii:
No kurwa, ale ja jako jedyny demon, znający 5 na 7 szkół magii ostał się tylko z 1 szkołą magii. Ponad to jestem postacią fabularną w grze -.- Więc zrozum moje oburzenie tym faktem. Wcale się teraz nie dziwię, że starzy gracze nie chcą wracać do gry, a nowi nie przybywają.

Grison:

--- Cytat: Devristus w 02 Październik 2012, 20:34:27 ---No kurwa, ale ja jako jedyny demon, znający 5 na 7 szkół magii ostał się tylko z 1 szkołą magii -.- Więc zrozum moje oburzenie tym faktem. Wcale się teraz nie dziwię, że starzy gracze nie chcą wracać do gry, a nowi nie przybywają.
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem. Jak najbardziej. Zacząłeś grać równo ze mną, w tą grę. Może nawet kwartał wcześniej.
Nie zapominaj, że jako jedyni z mentosem darliśmy się o swoje staty, bo czuliśmy się pokrzywdzeni. A teraz ktoś drze się na nas, bo się nam udało coś uzyskać. Paranoja.

Elrond Ñoldor:
Mantos. Nie można powyolbrzymiać? <ignorant> Ale szczerze, po uj Ci martokineza. Albo jesteś wojem, albo magiem, albo czymś innym. Niszczysz grę.

I tak na marginesie. Ile niby zamierzaliście grać? Kiedy mamy się spodziewać tego momentu, gdy po ostrej burzy wokół waszych postaci nagle wszystko ucichnie, a was w ogóle nie będzie?

--- Cytat: Grison w 02 Październik 2012, 20:38:21 ---Rozumiem. Jak najbardziej. Zacząłeś grać równo ze mną, w tą grę. Może nawet kwartał wcześniej.
Nie zapominaj, że jako jedyni z mentosem darliśmy się o swoje staty, bo czuliśmy się pokrzywdzeni. A teraz ktoś drze się na nas, bo się nam udało coś uzyskać. Paranoja.

--- Koniec cytatu ---

A powiedz, jakby to teraz wyglądało, gdyby wszyscy gracze z 5 letnim stażem, postanowili by drzeć ryja o wyjebany w kosmos bonus? Odpowiesz że to nasz problem?

Wielu z nas grało kupę lat. Wielu z nas pracowało dla Marantu. Ale Ci wszyscy, którzy graja nadal i nie robili sobie takich przerw jak wy, potrafili zaakceptować wszystkie resety systemu. Czemu wy macie z tym problem?

Patty:

--- Cytat: Grison w 02 Październik 2012, 20:38:21 ---Nie zapominaj, że jako jedyni z mentosem darliśmy się o swoje staty, bo czuliśmy się pokrzywdzeni. A teraz ktoś drze się na nas, bo się nam udało coś uzyskać. Paranoja.

--- Koniec cytatu ---
Z mojej strony wygląda to o tyle dziwnie, że już raz to dostaliście. Wchodząc w v3 otrzymaliście bonusy w postaci bodaj kilku szkół magii, nie pamiętam dokładnie, bo jakoś mnie to nie zainteresowało. No i gitara. Mam jednak wrażenie, że większości się to nie podoba, bo nie ma żadnego racjonalnego wytłumaczenia, czemu kolejne, nowe postaci również startują z tym bonusem. W końcu zamiana statów odbywała się w obrębie jednej postaci. To tak, jakbym wymienił teraz wszystkie umiejętności mojej aktualnej postaci na złoto i talenty, po czym spokojnie zrobił sobie nową postać i wydał to wszystko.
To tutaj jest nie fair. Bo po raz kolejny dostajecie coś, co już raz otrzymaliście. Nikt się nie pluł, jak Is dał wam bonusy na v3. Nie było o co - teraz moim zdaniem jest. Bo to przestaje być śmieszne, gdy wystarczy być dobrym kumplem admina, żeby startować z intratniejszej pozycji.

Bo ja też mógłbym zrobić nową postać i zacząć się upominać o swoje. Bo w końcu jestem tu nie od dziś, grałem kawał czasu, trochę mistrzowałem. Ale tego nie zrobię. A dlaczego? Bo już raz to dostałem.

Gunses:

--- Cytat: Grison w 02 Październik 2012, 20:29:53 ---Nie, to my jesteśmy źli, Devciu. :| To wszystko nasza wina i powinniśmy ponieść konsekwencje. Niech z naszych niecnych występków osądzi nas Jaśnie Oświecony Gunses. Znając jego wyobraźnię nie będzie miał problemów z dodaniem lub przeinaczeniem pewnych "faktów", które są prawdziwe tylko w jego mniemaniu.

Dygresja... Nie żebym cię atakował, Guciu... Po prostu mam dosyć, gdy co jakiś czas, przez kilka lat wstecz, zdarza ci się wpadać na miejsce zdarzenia niczym prorok na ambonę i obwieszczać światu jak to się sprawy nie mają. Pal licho, że wyglądasz przy tym całkiem komicznie. I pal licho, że połowa tego co mówisz, to wyssane z palca bzdety, które albo źle pamiętasz i przeinaczysz, albo nie miały miejsca. Pomińmy też, to że w ciągu kilku takich wybryków starałeś się chyba kogoś w zgrabny sposób obrazić. Na nie szczęście, to też trzeba umieć.

--- Koniec cytatu ---
Ale ja nie mówię ze mam wam prorokować i wydawać osądy. Swoje zdanie powiedziałem. Zawinił Is, że przyznał takim kogucikom jak wy, zbyt duże umiejętności na stary. Niektóre kwestie były już zamknięte, już was wywalono z grupy marantu. Jakieś um. na wstęp jeszcze umiem zrozumieć, no ale to była przesada.
I nie wiem czemu próbujesz tutaj przed wszystkimi grać, kogoś, kto mówi z sensem i przekonaniem o słuszności jego słów. To, że mało kto już Cię tutaj szanuje widocznie do Ciebie nie dociera mój drogi. A stało się to przez twoje zachowanie. Cały czas wyrzucasz jaki to nie byłeś dobry GM. Jaki to nie byłeś stłamszony i ograniczony przez Isentora, jaki to byłeś pozbawiony możliwości rozwoju. A tak na prawdę nie robiłeś nic. Zarzucasz mi kłamstwa i przeinaczanie faktów, bo wiesz, że o tych niuansach wiemy ja, Is, Dev, Ty i Gordian. I nikt inny nie wie jak to się pięknie opierdzielałeś przez całe miesiące. No ale ja już powiedziałem co miałem powiedzieć. Dowiedziałem się też, że na pewno mi odpiszesz i będę miał wątpliwą przyjemność czytania jaki to ja nie jestem zły i niesprawiedliwy, zapatrzony w siebie itp...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej