Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Skargi i pomyłki

<< < (34/90) > >>

Koza123:

--- Cytat: Isentor w 01 Sierpień 2012, 10:26:45 ---Znamy sytuacje, chodzi o to by zastępowała go jedna osoba, nie zaś uprzywilejowana grupka osób, bo wtedy robi się niefajnie.

--- Koniec cytatu ---

Najprawdopodobniej to będę ja. Tak przynajmniej wynika z tego, co z nim ustaliłem.

Mogul:
I po co z pyskiem do mnie? Nie mam pretensji ani trochę do Aragorna i tu o niego nie chodzi, tylko utwierdzam w fakcie, że co za dużo, to nie zdrowo. Basta.

Dragosani:
Miałem nadzieję, że nie będę miał już okazji tutaj pytać. Cóż, myliłem się.

Niektórzy z was pewnie zauważyli, iż do gry wrócił Mantos, oraz Grison. Fajnie, dawniej dobrze grali i teraz też tak zapewne będzie. Jednak, jak bywa w takich sprawach, jest jedno "ale". Część z was może zerknęła na karty postaci wymienionych osób. I wtedy im oczom ukazał się ciekawy widok. Statystyki postaci obu graczy są bardzo wysokie. Wygląda na to, że dostali na start bonus. Bardzo przesadzony bonus. Umiejętności z różnych organizacji? Wyśrubowane specjalizacje walki? Majątek większy niż fundusze niejednej organizacji? Według mnie i grupy innych osób, które mam nadzieję, że się wypowiedzą, to bardzo niesprawiedliwe względem innych graczy. Grison i Mantos dostali na star postacie, których wytrenowanie zajmie innym graczom rok, lub nawet dłużej. Do tego dochodzi ten majątek. Z jakiej niby racji? Argumentem może być to, że obaj oni zrobili niemało dla Marantu. To im się chwali, sam nawet dałbym im za to jakiś bonus na start. Ale na pewno nie tak wysoki. Pamiętam jak rozpoczynał się Marant v.3, starzy gracze, w tym ja, dostawali bonusy. Lecz nie były one tak olbrzymie. Zainteresowanych odsyłam do ich kart postaci, których linki zamieszczam poniżej, jestem pewien, że zrozumiecie o co mi chodzi. Nie wiem jak was, ale mnie takie coś zniechęca do gry. Co z tego, że mozolnie rozwijam swoją postać, skoro inni dostają o niebo lepsze statystyki po "powrocie".

Grison
Mantos

Hagmar:
Podpisuje sie pod tym ręcoma i nogami.

Adaś:
Ja się z tobą Dragusiu całkowicie zgadzam. To jest nie fair w stosunku do każdego z graczy, jeśli ktoś na start dostaje aż takie bonusy. Ja ledwie gram coś ponad rok i nie wiem co zrobili oni dla Marantu. Może dużo, może mało szczerze mówię nie wiem. Faktycznie może tak być że należy im się jakiś bonus za te całą pracę, no ale bądźmy realistami to jest gruba przesada.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej