Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Skargi i pomyłki

<< < (33/90) > >>

Gunses:
Mnie też frustruje, i to bardzo (!), to co dzieje się na wyprawie. Kto to widział, żeby gracz wiedział wcześniej sam co się stanie i mógł pod to poprowadzić fabułę? Dwójka graczy tylko sobie gra, bo tylko oni wiedzą co robić. Reszta siedzi i czeka.

Koza123:

--- Cytat: Gunses w 01 Sierpień 2012, 01:34:00 ---Mnie też frustruje, i to bardzo (!), to co dzieje się na wyprawie. Kto to widział, żeby gracz wiedział wcześniej sam co się stanie i mógł pod to poprowadzić fabułę? Dwójka graczy tylko sobie gra, bo tylko oni wiedzą co robić. Reszta siedzi i czeka.

--- Koniec cytatu ---

Guciu, nie gadaj głupstw. Mamy 17 przeciwników, z czego zostało 12. Jeżeli dla Twojej postaci to za mało, to było nie iść na wyprawę. Jeśli Aruś coś robi przez długi czas, a Wy dopiero w połowie tego procederu zgłaszacie sprzeciw, to jak tu się nie wściekać?

Mogul:
Ej, ja tam ma wywalone na to co kto robi, po prostu chcę normalnie i spokojnie wyprawę zrobić.
Ale lekki bałagan się zrobił i pacz! Dowiedziałem się tutaj, że 12 przeciwników jest.
Byłoby spoczi loczi, jakby tylko Adaś miał już tą kontrolę. Widziałem rozbudowane opisy i wszystko gites. Ale po co Ty tam? Zachciało się, w "GMa" co? To sobie zrób całkowicie samą, a nie mieszaj tutaj.
Po prostu proszę spojrzeć to na gracza stojącego z boku. Zauważa, jak kilku graczy zaczyna posuwać fabułę do przodu i pisać już słynne "Aruś pozwolił". Można się w tym pogubić. ;)

Koza123:

--- Cytat: Mogul w 01 Sierpień 2012, 10:16:22 ---Ej, ja tam ma wywalone na to co kto robi, po prostu chcę normalnie i spokojnie wyprawę zrobić.
Ale lekki bałagan się zrobił i pacz! Dowiedziałem się tutaj, że 12 przeciwników jest.
Byłoby spoczi loczi, jakby tylko Adaś miał już tą kontrolę. Widziałem rozbudowane opisy i wszystko gites. Ale po co Ty tam? Zachciało się, w "GMa" co? To sobie zrób całkowicie samą, a nie mieszaj tutaj.
Po prostu proszę spojrzeć to na gracza stojącego z boku. Zauważa, jak kilku graczy zaczyna posuwać fabułę do przodu i pisać już słynne "Aruś pozwolił". Można się w tym pogubić. ;)

--- Koniec cytatu ---

Tak w ogóle, to Aruś podobno chce mi dać scenariusz i chciałby, żebym to ja prowadził. Bo on ma już chyba dość ciągłego wysłuchiwania pretensji. Taki mądry, to spróbuj napisać choćby dwa zdania na klawiaturze ekranowej. Zobaczymy wtedy. Jemu się właśnie komputer zepsuł i musi pisać na lapku na ekranowej.

Isentor:

--- Cytat: Koza123 w 01 Sierpień 2012, 10:20:22 ---Tak w ogóle, to Aruś podobno chce mi dać scenariusz i chciałby, żebym to ja prowadził. Bo on ma już chyba dość ciągłego wysłuchiwania pretensji. Taki mądry, to spróbuj napisać choćby dwa zdania na klawiaturze ekranowej. Zobaczymy wtedy. Jemu się właśnie komputer zepsuł i musi pisać na lapku na ekranowej.

--- Koniec cytatu ---
Znamy sytuacje, chodzi o to by zastępowała go jedna osoba, nie zaś uprzywilejowana grupka osób, bo wtedy robi się niefajnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej