Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Pomoc związana z grą

<< < (636/665) > >>

Rakbar Nasard:

--- Cytat: TheMo w 13 Marzec 2017, 21:10:16 ---Nowy cech, schematy, wyliczenia... Trochę tego dużo, a przydatność wg mnie zbyt mała. Można w sumie otworzyć pracownię, gdzie będzie się przedmioty fabularne wyrabiać.

--- Koniec cytatu ---

Poszedłbym w coś takiego. Ale serio, Aragorn pchasz się w coś zupełnie niedochodowego. Miałeś fajna profesje, alchemie. Zjebałeś to po całości, olałeś temat zamiast go rozwijać. I teraz szukasz czegoś nowego, na siłę.  <ignorant>

Kazmir MacBrewmann:

--- Cytat: Rakbar Nasard w 13 Marzec 2017, 21:55:42 ---Poszedłbym w coś takiego. Ale serio, Aragorn pchasz się w coś zupełnie niedochodowego. Miałeś fajna profesje, alchemie. Zjebałeś to po całości, olałeś temat zamiast go rozwijać. I teraz szukasz czegoś nowego, na siłę.  <ignorant>

--- Koniec cytatu ---

Bo umarłem. Skąd mogłem wiedzieć że Pakt padnie  <huh> no weź...

Nawaar:
Pany weźcie mi przypomnijcie jak działało to z czarami, gdy przeciwnik ma II kategorię? To znaczy, że tym zaklęciem http://marantwiki.tawerna-gothic.pl/index.php/Spis_zakl%C4%99%C4%87_magicznych#Pocisk_esencji jestem w stanie ubić jednego, posiadając jedną inkantację czy muszę dwa razy rzucić czar, żeby ubić taką cholerę jak ork II kategorii?

Dragosani:
Inkantacje to nie finiszery. A kategoria odnosi się do finiszerów. Czyli jeżeli statystyki zaklęcia i wytrzymałość przeciwnika są odpowiednie, to możesz go zabić niezależnie od jego kategorii.

Kazmir MacBrewmann:
A jak to sie ma do kuszy? Mamy przeciwnika III kategorii, pełna płyta z czarnej rudy. Po drugiej stronie Kazio z kuszą na 50% Strzelam w głowę... wedle zasad to go nie zabije. Mimo iż taki strzał zadaje 68 obrażeń...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej