Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń poprzednika VI

<< < (2/8) > >>

Dragosani:
IsteddO nicku: Istedd... Z tego co doniósł mi mój wywiad, podmiot opisywany przekształcił słowo "instead", wywodzące się z języka Herbacianych Wyspiarzy i w ten sposób stworzył swój nick. Przyznam że nick ów podoba mi się. Jest rozpoznawalny i oryginalny, bo ja tak mówię. Ocena ogólna: Ujdzie.

O avatarze: Wygląda to to jak jakiś kapitan rosyjskiego statku wielorybniczego. Oczywiście imieniem Borys. Taki co harpunem morduje niewinne ssaki morskie, by potem schlać się z towarzyszami. Zresztą nawet Gordian tak go porównał. Czyli jak widać wizja ta pasuje idealnie. Sam awatar pasuje do użytkownika, bo ja tak mówię.  Ogólna ocena: Ujdzie.

O sygnaturce: Tekst pieśni niejakiego Kaczmarka, wraz z odnośnikiem do marantowego domostwa podmiotu omawianego. Sygnaturka uboga, lecz znośna. Chociaż lepiej by to to wyglądało, gdyby było wyśrodkowane. Ogólna ocena: Ujdzie.

O prywatnym podpisie: Dwa słowa, które perfekcyjnie pasują do podmiotu opisywanego. Kardynał, gdyż Istedd jest taki... kardynalski. Po prostu jest i już. Zaś drugi człon ukazuje jego skłonności do popadania w tak zwane "schizy". Po prostu czasem mu odpierdala i pisze głupoty. Ogólna ocena: Ujdzie.

O profilu: Wszystko jest bardzo Isteddowe, więc już samo to ukazuje, że dobrane jest to dobrze. Trochę mi tutaj za mało okrzyków do Odyna, lecz mimo to całość profilu jest znośna. Jego nick jakoś pasuje do niebieskiego koloru, zaś awatar pasuje do usera. Ogólna ocena: Ujdzie.

O userze, słów kilka: Cóż... Istedd jest świeżym userem. ÂŚciągniętym tutaj, nie bez trudności, przeze mnie. Z początku obawiał się, czy zostanie tutaj dobrze przyjęty, lecz chyba każdy potwierdzi, że został. Pisze rewelacyjne posty, które doskonale wpasowują się w jego marantową postać. Po prostu nie da się go nie lubić. Swój chłop, można rzec. Ogólna ocena: Ujdzie.  

O jego charakterze: Przyszedł więc czas, by go obsmarować. Zaczynajmy. Istedd, zwany też Aleksandrem, albo Alexem (czego nie znosi :D ) ma bardzo trudny charakter. Powodem są wspomniane wcześniej "schizy". Niemal wszystko może go wkurzyć, co zazwyczaj kończy się potokiem bezsensownych słów i narzekaniem na Lachów. Naprawdę ciężko jest z nim wytrzymać i nie zamordować go brutalnie, przy użyciu wideł, siekiery, szpadla, krzesła, stada słoni, śledzia, magicznego soku z brzozy czy też wyjedzeniem mu wszystkiego z lodówki i zagłodzeniu go. Jak mu odwala, to ciężko jest zdzierżyć. Podejrzewam że jestem jednym z nielicznych, co wytrzymują jego chore humory. Jednak gdy jest spokojny i nic mu nie odpierdala, jest druhem. I to takim, z którym bez wahania można chwycić broń i lecieć na tureckie hordy. Taki towarzysz nie zostawi druha w potrzebie. Po prostu mu zaufać i na nim polegać. Toż to druh prawdziwy!

Obrazek który kojarzy ci się z userem:

Pierwsze słowa/zdanie, które kojarzy ci się z userem: "Musze się napić"

Jego tekst/post, który ci się spodobał: Wyżyna jego ciętych ripost. "Chyba ty!"

Jak wyobrażasz sobie jego/jej przyszłość: Więc tak... gdzieś na odludziu, gdzie do dziś trwa średniowiecze, Aleksandr ma swoja wioskę, co zapyziała jest i brudna. Tam chłopi pracują na polach w pocie czoła, dla swojego pana, który albo jeździ na polowania, albo też urządza biesiady, na których spija się w trzy dupy i zasypia pod stołem. I koniecznie mieć musi warcholskie wąsy i ubierać się w starodawny rynsztunek bojowy. Od czasu do czas napadanie również inna wioskę, celem pozyskania dóbr i bab.

Co chciałbyś/chciałabyś zrobić z userem: Schlać się w trzy dupy pitnym miodem.

Twój stosunek do usera: Lubię tego cholernego warchoła. Toż to swój chłop!

Dlaczego tutaj napisałeś/napisałaś?: Po prostu nie mam nic lepszego do roboty o 2:30 w nocy.

O co chciałbyś go zapytać?: Dlaczego zgoliłeś brodę?

Kozłow:
O nicku: Jakoś zżyłem się już z tym nickiem, przyzwyczaiłem doń, lecz nie powiem, żeby te zmiękczenie "sani" tutaj bardzo pasowało. A przynajmniej do charakteru tego usera. Chociaż z drugiej strony samo "drago" byłoby cokolwiek nieoryginalne. Może więc Sanidrago? Brzmi jak imię jakiegoś azerbejdżańskiego rozbójnika leśnego. Stop.

O avatarze: Dość ciekawa wariacja na temat wizerunku Jezusa. Zapewne miała to byś mało inteligentna satyra na symbol chrześcijaństwa, lecz nie posądzałbym pokojowo usposobionego Dragosaniego o chęć dopieczenia katolickiej swołoczy. Niestety mano cornuta, czyli sławetne różki z satanizmem kojarzone są niesłusznie. Satyrę więc chuj strzela. A pozostaje Chrystus-metal. I o to chodziło od początku.

O sygnaturce: Stare, niemodne, od początku wkurwiające mnie króliczki(-ek). 2 lata łagru. Jeden z moich ulubionych emotów, metal pacman. -2 lata łagru. Wchodzę w "Zeleris Flamel", a tu:
"Wątek lub dział, którego szukasz nie istnieje albo nie masz do niego dostępu. " "nie istnieje" - 0 lat łagru, "nie masz do niego dostępu" - dożywotni łagier.

O prywatnym podpisie: 42? What the fuck is "42" it? 4 litera alfabetu to D, 2 litera alfabetu to B, a więc DB. Ewentualnie - 4 litera alfabetu to C, 2 litera alfabetu to ÂĄ. CÂĄ. Lepiej wypada alfabet w okrojonej wersji. DB - oczywiście Dragon Ball! Bo cóżby innego? Wszyscy kochamy Dragon Balla!

O profilu: Nic z niczym nie współgra poza gestem Jezusa i gestem rodziny emotów.

O userze, słów kilka: Ta kategoria to jest nie wiem po jaki chuj. Mam pisać, że jest dobrym userem, bo napierdala dwieście postów miesięcznie w Weteranum?   

O jego charakterze: Specyfika Dragosaniego równać się może, aczkolwiek na zupełnie innej płaszczyźnie i "o przeciwnym wektorze" ze specyfiką Grisona. Potrafi sypnąć żartem, jakkolwiek w 3/4 przypadków są to niezbyt ostre (nie znaczy bynajmniej, że tępe) riposty na popularne "disy" na temat jego samego. Roztacza wokół siebie aurę tajemniczego spokoju. Wywiad z nim prowadziło mi się szczerze mówiąc trudno, bo jest w stanie zgodzić się z każdym, dla świętego spokoju. Chciał być sprytny, ale jak mówi popularne przysłowie: "Kozłowa nie wysiudasz". 

Obrazek który kojarzy ci się z userem:

Tylko, że czarny.

Pierwsze słowa/zdanie, które kojarzy ci się z userem: Guadelupe.

Jego tekst/post, który ci się spodobał: Nie przypominam sobie, zwłaszcza, że na tym forum dobre są tylko teksty Kozłowa.

Jak wyobrażasz sobie jego/jej przyszłość: Myślę, że zostanie papieżem. Mało tego, pierwszym papieżem - murzynem. Wtedy wykorzysta dogmat o nieomylności papieża w sprawach wiary i obwieści światu z okna Bazyliki ÂŚw. Piotra, że Boga nie ma, czym wprawi w zakłopotanie miliony katolików. Zamordują go kardynałowie, po czym obwieszczą go antychrystem.

Co chciałbyś/chciałabyś zrobić z userem: Myślę, że chciałbym wywieźć go do lasu po czym kazać mu jeść drzewo.

Twój stosunek do usera:

Dlaczego tutaj napisałeś/napisałaś? No bo veteranae Weteranum należy oceniaty.

O co chciałbyś go zapytać?: Po ile buraczki w Tesco?

Eric:
O nicku: Kozłow. Poczynając kminić jak prawdziwy Sherlock Holmes można wydedukować, że ma on związek z jego ideologią. Ruski akcent jak najbardziej pasuje do jego osoby, acz ja jakoś fanem owego języka nie jestem to też podoba mi się tak średnio. Jednakże przyzwyczajenie w jakiś sposób nakazuje mi lubić ten nick. o.O

O avatarze: Facjata, która kojarzy mi się z jego wizerunkiem już od tylu lat... ÂŁebek Lenina wklejony na screen jakiegoś świętego obrazu. Kozłow prekursorem nowej religii? Jak najbardziej!

O sygnaturze: Nie ma tu praktycznie nic specjalnego, czy rzucającego się w oczy. Nie ma co oceniać ogólnie rzecz biorąc.

O prywatnym podpisie: Kolejna wskazówka dla wprawnego detektywa (a jak!) wskazująca na ideologię użytkownika. Chuj, że w avku o tym nie napisałem, ale bywa. Na dodatek potwierdzenie tego, że kreuje nową religię. Lenistwo? :D

O profilu: Wszystko ze sobą ładnie współgra, efekt psuje nieco zielony kolor w tle avatara, ale mimo wszystko jest git.

O userze słów kilka: Znam go już parę lat, toteż jakieś tam zdanie mam o nim wyrobione - na pewno jest to człowiek inteligentny, asertywny i zaciekle broniący swoich ideałów, które bądź co bądź, w ostatnich czasach dosyć rzadko są spotykane. Napierdala dużo postów w FW, jak zresztą niemal każdy aktywny weteran, ale i w Martwiej Harpii co nieco pisuje.

O charakterze: Większość zawarłem w rubryczce wyżej, jednakowoż żeby tego nie zostawić pustego postanowiłem coś wymyślić. Jak już wspomniałem jest to byt inteligentny, asertywny i zaciekle broniący swych ideałów. Na dodatek jest obdarzony dobrym poczuciem humoru (choć nie kiedy jego teksty mogą się przejeść, no ile można z tym Instytutem Chemii Uniwersytetu Jagiellońskiego?!) i wszystkim czym najedzony weteran obdarzonym być powinien. Nie sposób nie zauważyć  jego komunistycznych ideałów, które tak zaciekle 'reklamuje' na swoim profilu i niekiedy w swoich wypowiedziach.

Obrazek, który kojarzy Ci się z userem:

Pierwsze słowo/zdanie, które kojarzy Ci się z userem: iChuj.

Jego tekst/post, który Ci się spodobał: Wszystkie 'odcinki' jego szołu.

Jak wyobrażasz sobie jego/jej przyszłość: W trakcie desperackiego propagowania swojej ideologii na ulicy Pakistanu zostaje postrzelony, na wskutek czego jego psychika zostaje trwale uszkodzona i staje się konserwatywnym katolikiem, nie uprawiającym seksu całkowitym abstynentem i wrogiem komunizmu!

Co chciałbyś/chciałabyś zrobić z userem: Wystąpić w 192318 edycji Tańca z Gwiazdami.

Twój stosunek do usera: Hmmmmmm... Się da pogadać, się da lubić.

Dlaczego tutaj napisałeś/napisałaś?: żeby go ocenić, głupie pytanie. o.O

O co chciałbyś go zapytać?: A ten pieprzyk to operacyjnie usuniesz?

Eric:
ZEYFAR!
O nicku: Nigdy nie podobały mi się nicki na literkę 'z'. Ten jest wyjątkiem od reguły. Ma dobre wybrzmienie, nie trzeba łamać języka, by go wypowiedzieć, a i wygląda dosyć przyzwoicie. No i oryginalny jest, nie spotkałem się wcześniej z takowym.

O avatarze: Podoba mi się. ÂŁadne, czerwone barwy, nadają obrazkowi nastrój tajemniczości, swego rodzaju grozy. ÂŁadna dziewoja z groźnym uśmieszkiem na twarzy i ślicznych oczkach. No i krwią na paluszkach, ale to przecież szczegół. Nie pasuje jednak do niebieskiego koloru nicku.

O sygnaturce: Chujowa. Serio. Dialog. Nie wzbija się na jakieś ekstremalne wyżyny intelektualne, ani nie bawi. Słowem: chujowy.

O userze, słów kilka: Trochę już się znamy, tak więc mogę co nieco o tym zaślinionym osobniku powiedzieć. Otóż, na forum może się wydawać eleganckim, wyrafinowanym userem z klasą, który pisze w miarę poprawne posty, które dosyć przyjemnie się czyta... Ale prywatnie to... Kawał chuja z niego! Wulgarny, lubi się wyzywać i marudzić jaki to świat jest smutny i zuyy. Ale go kurwa lubię. No i lubi M&A. Ale głównie Bleacha, który to jest mocno-średni.

O charakterze: Ma poczucie humoru, jest zboczony, jak to każdy facet, choć często lubi zgrywać dżentelmena (szczególnie w Marancie...). Malkontent jak chuj. Lubi się wyzywać.

Obrazek, który kojarzy ci się z userem:

Bo to w Marancie w gruncie rzeczy czarnuch kurwa jest.

Pierwsze słowa/zdanie, które kojarzy ci się z userem: "Co u ciebie słychać, Patty?"

Jego tekst/post, który ci się spodobał: jakby nie pisał prawie tylko w Marancie, to by się i coś znalazło...

Jak wyobrażasz sobie jego/jej przyszłość: ÂŚwiatowej skali plantacja buraków cukrowych, której to właścicielem byłby właśnie on, a spadkobiercami jego dziatki, zrodzone z chorych stosunków kazirodczych.

Co chciałbyś/chciałabyś zrobić z userem: Zdetronizować w Marancie. >.<

Twój stosunek do usera: Lubię go, kurwa. No.

Dlaczego tutaj napisałeś/napisałaś?: Z tak zwanych "nudów".

O co chciałbyś go zapytać?: Dziewczyny lecą na twoją trwałą?

Anv:
Dyum

O nicku: Dyumcio, krótko i ładniaście. Kiedyś było dłuższe, ale postanowił skrócić, żeby nie wyszło, ze długim nickiem leczy pewne kompleksy :*

O avatarze: Anime! Kurwa, japońskie gówno. No ale, czasami nawet może być. Co po niektóre bajeczki były ładne także toleruję tą "żółtą" kreskę. Avek ani brzydki ani ładny, lecz do Diomcia pasujący raczej

O sygnaturce: Armia tych cosiów z Kilzołna i pan na pierwszym planie z przekomicznie srogą miną. Ujdzie..

O userze, słów kilka: No znam dziubka juz duugi czas. Siedzi z łapami w mandze lub oczami w anime. Jak wejdzie do Majnkrafta to na tydzień i kończy, ufam, ze to się zmieni. Lubię go bo to moje takie zwierzątko, w marancie braciszek..

O charakterze: Śmieszny chłopczyk, zafascynowany mangą i anime. Ogólnie milusi i słodziusi, ciekawa osóbka. Zarzuci raz na jakiś czas swoją jakże ciętą w jego mniemaniu ripostą, czasem dwoma i sobie pójdzie.

Obrazek, który kojarzy ci się z userem:

Pierwsze słowa/zdanie, które kojarzy ci się z userem: "Chuju, nie reloguj się tak."

Jego tekst/post, który ci się spodobał: hmm poszukajmy... ten troszkę wyżej, opisujący mnie jak jeszcześmy się nie znali.

Jak wyobrażasz sobie jego/jej przyszłość: Zawodowy fapfaper przed monitorem z włączonym hentai.

Co chciałbyś/chciałabyś zrobić z userem: Wybudować Sekte taką wyjebistą, że na wejściu ludzie by sikali...

Twój stosunek do usera: No lubię, bo i pomoże mi i graficznie coś uklei jak powiem. A i w majnkrafcie wierny.

Dlaczego tutaj napisałeś/napisałaś?: Bo mi się tak pomyślało: "Czemu nie?"

O co chciałbyś go zapytać?: Masz już owłosienie łonowe?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej