Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Zapisz się do gry Marant

<< < (97/127) > >>

Nawaar:
Krasnolud przeszedł przez portal, by móc walczyć po dobrej stronie.

Silion aep Mor:

--- Cytat: Kiellon aep Kharim w 28 Maj 2016, 22:26:07 ---Krasnolud przeszedł przez portal, by móc walczyć po dobrej stronie.

--- Koniec cytatu ---

Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.

Girion II:
Zaczełem  tracić nadzieję na lepsze jutro, gdy nieoczekiwanie do karczmy wbiegł miejscowy posłaniec głosząc wieść o uaktywnieniu jednego ze starożytnych dracońskich teleportów w Eloshar, dzięki któremu zostaniesz przeniesiony do Valfden.Gdy po ciężkiej wędrówce dotarłem do portalu, bez wahania pożegnałem znany mi swiat.

Dragosani:

--- Cytat: Girion II w 05 Czerwiec 2016, 16:53:01 ---Zaczełem  tracić nadzieję na lepsze jutro, gdy nieoczekiwanie do karczmy wbiegł miejscowy posłaniec głosząc wieść o uaktywnieniu jednego ze starożytnych dracońskich teleportów w Eloshar, dzięki któremu zostaniesz przeniesiony do Valfden.Gdy po ciężkiej wędrówce dotarłem do portalu, bez wahania pożegnałem znany mi swiat.

--- Koniec cytatu ---

Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.

Jorus:
Nie dowierzając w to co usłyszałem o portalu stwierdziłem że to jedyna droga by stać się kimś bogatym i znaczącym.

-ÂŻegnajcie biedacy i żebracy, teraz ja idę walczyć o lepsze jutro !!!

Wtem wskoczył w portal...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej