Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Zapisz się do gry Marant

<< < (96/127) > >>

Dragosani:

--- Cytat: Yathaniel w 08 Maj 2016, 07:13:59 ---Postać stojąc przed portalem wzdycha i... zamykając oczy stawia krok przed siebie.

--- Koniec cytatu ---

Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.

Vomurgag:
Głos w głowie... Tak, on szepta. Wejdź, Wejdź Tam. Ja tam jestem. Ja twój pan, Ja twój PRZEDWIECZNY PAN. WEJDÂŹ! WEJDÂŹ TAM!

Dragosani:

--- Cytat: Vomurgag w 15 Maj 2016, 14:32:20 ---Głos w głowie... Tak, on szepta. Wejdź, Wejdź Tam. Ja tam jestem. Ja twój pan, Ja twój PRZEDWIECZNY PAN. WEJDÂŹ! WEJDÂŹ TAM!

--- Koniec cytatu ---

Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.

Edward Jochensen:

--- Cytat: Anette Du'Monteau w 19 Październik 2010, 20:48:36 ---- Stojąc w miejscu po prostu się cofamy. Nie zamierzam więc czekać. Wyruszam natychmiast. - powiedziałem na głos. Przyjrzałem się jeszcze chwilę portalowi i wkroczyłem w niego.

Przyjęty

--- Koniec cytatu ---

Edward Jochensen:
Wielki portal przed którym stanąłem był niesamowity, niepowtarzalny, jedyny. Widziałem w nim nowe życie zostawiając za sobą demony przeszłości. Bez chwili zastanowienia przeszedłem przez niego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej