Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Zapisz się do gry Marant
Dragosani:
--- Cytat: Yathaniel w 08 Maj 2016, 07:13:59 ---Postać stojąc przed portalem wzdycha i... zamykając oczy stawia krok przed siebie.
--- Koniec cytatu ---
Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.
Vomurgag:
Głos w głowie... Tak, on szepta. Wejdź, Wejdź Tam. Ja tam jestem. Ja twój pan, Ja twój PRZEDWIECZNY PAN. WEJDÂŹ! WEJDÂŹ TAM!
Dragosani:
--- Cytat: Vomurgag w 15 Maj 2016, 14:32:20 ---Głos w głowie... Tak, on szepta. Wejdź, Wejdź Tam. Ja tam jestem. Ja twój pan, Ja twój PRZEDWIECZNY PAN. WEJDÂŹ! WEJDÂŹ TAM!
--- Koniec cytatu ---
Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.
Edward Jochensen:
--- Cytat: Anette Du'Monteau w 19 Październik 2010, 20:48:36 ---- Stojąc w miejscu po prostu się cofamy. Nie zamierzam więc czekać. Wyruszam natychmiast. - powiedziałem na głos. Przyjrzałem się jeszcze chwilę portalowi i wkroczyłem w niego.
Przyjęty
--- Koniec cytatu ---
Edward Jochensen:
Wielki portal przed którym stanąłem był niesamowity, niepowtarzalny, jedyny. Widziałem w nim nowe życie zostawiając za sobą demony przeszłości. Bez chwili zastanowienia przeszedłem przez niego.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej