Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Zapisz się do gry Marant

<< < (55/127) > >>

Elrond Ñoldor:

--- Cytat: Edgard Justicebringer w 01 Listopad 2014, 20:47:06 ---- No to hopsa!

--- Koniec cytatu ---

Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.

Bledzik:
Ujrzawszy portal stwierdziłem,że los dał mi szansę zaczęcia wszystkiego od nowa.Wizja przyszłości,życia pełnego przygód w nieznanym świecie wydawała się kusząca.Nie tracąc czasu wskoczyłem.

Elrond Ñoldor:

--- Cytat: Bledzik w 02 Listopad 2014, 13:01:11 ---Ujrzawszy portal stwierdziłem,że los dał mi szansę zaczęcia wszystkiego od nowa.Wizja przyszłości,życia pełnego przygód w nieznanym świecie wydawała się kusząca.Nie tracąc czasu wskoczyłem.

--- Koniec cytatu ---

Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.

Nastil:
Mauren siedział przy stoliku i bawił się monetą. Jego życie było monotonne i nijakie. Nie miał stałej pracy, wyuczonego zawodu, czystej krwi, ani nawet samozaparcia, by do czegoś dojść. Był świetnym kupcem, ale nie przepadał za pracą przy kramie, czy w sklepie. Jego ciemna skóra zlewała się z mrokami zakątka, w którym zasiadł. Słysząc o portalu dostrzegł swoją szansę. Wstał, ostatnią monetę rzucił karczmarzowi i wyszedł. Odnalazł teleport, który miał pomóc mu dostać się na Valfden. Nowa przygoda, nowe życie, nowe możliwości...

Isentor:

--- Cytat: Nastil w 06 Listopad 2014, 12:39:19 ---Mauren siedział przy stoliku i bawił się monetą. Jego życie było monotonne i nijakie. Nie miał stałej pracy, wyuczonego zawodu, czystej krwi, ani nawet samozaparcia, by do czegoś dojść. Był świetnym kupcem, ale nie przepadał za pracą przy kramie, czy w sklepie. Jego ciemna skóra zlewała się z mrokami zakątka, w którym zasiadł. Słysząc o portalu dostrzegł swoją szansę. Wstał, ostatnią monetę rzucił karczmarzowi i wyszedł. Odnalazł teleport, który miał pomóc mu dostać się na Valfden. Nowa przygoda, nowe życie, nowe możliwości...

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej