Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Zapisz się do gry Marant
Kermos z Baźin:
Zapijaczone mordy. Co mnie podkusiło, żeby tu przyjść?
Przy stole w kącie siedział turdnaszan. Ze względu na swą odmienność był wytykany palcami. Postanowił z tym skończyć. Opowieść, którą obecnych w karczmie uraczył bard rozbudziła w nim iskierkę nadziei. Wybieg z piwiarni i ignorując osiłka szturchającego go barkiem ruszył w stronę teleportu. Stanął tuż przed portalem.
Tam się w końcu rozwinę!
Zrobił krok naprzód a świat zawirował.
Isentor:
--- Cytat: Kermos w 13 Listopad 2014, 23:40:00 ---Zapijaczone mordy. Co mnie podkusiło, żeby tu przyjść?
Przy stole w kącie siedział turdnaszan. Ze względu na swą odmienność był wytykany palcami. Postanowił z tym skończyć. Opowieść, którą obecnych w karczmie uraczył bard rozbudziła w nim iskierkę nadziei. Wybieg z piwiarni i ignorując osiłka szturchającego go barkiem ruszył w stronę teleportu. Stanął tuż przed portalem.
Tam się w końcu rozwinę!
Zrobił krok naprzód a świat zawirował.
--- Koniec cytatu ---
Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.
Gerlond:
podążając za tłumem wszedłem do portalu. cheć zmian na lepsze była silna <rycerz>
Elrond Ñoldor:
--- Cytat: Gerlond w 22 Listopad 2014, 17:22:31 ---podążając za tłumem wszedłem do portalu. cheć zmian na lepsze była silna <rycerz>
--- Koniec cytatu ---
Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.
Xvier aep Deler:
Chłopak powiedział,
-Dziń bry! - i wszedł przez teleport.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej