Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Zapisz się do gry Marant
Alkor:
Rozglądając się po gospodzie doszedłem do wniosku, ze jest tam wiele wnerwiających osób, a ja mam tylko 2 sztylety, łuk i 3 strzały. -To za mało- Pomyślałem. -Może po drugiej stronie będzie więcej- Postanowiłem zobaczyć portal. Gdy tylko go ujrzałem powiedziałem tylko. -Ehh... bywało gorzej- Po krótkim namyśle postanowiłem zostawić cały mój dobytek z tego świata by łatwiej o nim zapomnieć, a przynajmniej o tych wkurzających ludziach.Po zostawieniu wszystkiego co miałem przeszedłem przez portal.
//Przyjęty
kastor8282:
Chce zagrać w WARANT
//WARANT? Nie znam
Xvier aep Deler:
Opowieści barda słuchał także Xvier, zdołowany po stracie rodziny młodzieniec. Po wydarzeniach z ostatnich miesięcy nic mu nie zostało, był tylko on i jego młody przyjaciel w postaci kundla.
I tak już nie mam co stracić - pomyślał.
Dopił ostatni łyk rozwodnionego piwa i wyszedł z gospody.
Po opuszczeniu lokalu zawołał swojego przyjaciela, który niestety musiał zostać na zewnątrz.
-Tylko ty mi zostałeś, chodź idziemy. -zwrócił się do psa i poszedł w kierunki wskazanym przez wieszcza w opowieści.
Szedł powolnym krokiem może z pół dnia, kiedy przed jego oczami ukazał się przepiękny kamienny łuk. Konstrukcja była ta naprawdę monumentalna wypełniona masą dziwnych znaków i rycin. Przestrzeń w środku była wypełniona czymś co przypominało nocny, bezksiężycowy nieboskłon.
-I tak niczego tutaj nie mam, gorzej już być nie może. - powiedział, po czym pewnym krokiem wkroczył w portal.
//Przyjęty
Drasul:
Być może po drugiej stronie czeka mnie lepsze życie. Ruszam!
//Przyjęty
arni1552:
a ja tesz sprubujeq <rycerz>
//Odrzucono.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej