Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Filmiki z Arcanii

<< < (2/4) > >>

Sado:
Grafika bardzo mi się podoba w tych trailerach, ale walka całkiem do dupy.

Sirius:
Wg. mnie za szybko ten nasz bohater strzela z łuku. Dodatkowo system walki wygląda na Two Worlds. Kto widział, żeby po zabitych potworkach pokazywało się ile XP się dostaje?

Grafika ujdzie, muzyka też. Ale mam cholibka nadzieje, że nie sknocą gry, bo byłoby szkoda :/

Robben:

--- Cytat: Proglan w 06 Czerwiec 2009, 09:23:33 ---Obejrzałem filmiki i jestem zadowolony bo wiedziałem że to będzie jedna z najlepszych gier na świecie.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Mieszko w 06 Czerwiec 2009, 10:55:09 ---Filmiki są dobre, ale nie przesadzajmy, jedna z najlepszych gier na świecie to raczej nie będzie. Chyba że według ciebie. A te kombosy to jak w Fable wyglądają.

--- Koniec cytatu ---
Nie może być gry najlepszej na świecie. Grafika jest świetna, magia też się świetnie prezentuje, system walki jest taki sobie i mogli się bardziej postarać (głupio to wygląda jak bohater skacze z przeciwnika do przeciwnika i to w takim tempie). W każdym razie widać, że gra trzyma poziom, ale jak wysoki, to się okaże po premierze. Przeszkadzają też trochę te bajery przy przeciwnikach (te wszystkie punkty doświadczenia i to jeszcze takiej dużej wielkości  :P), ale sądzę, że to jeszcze poprawią. Z tego co widzę, to Arcania to taka mieszanka Two Worlds, Oblivion i Gothic.

--- Cytuj ---Wg. mnie za szybko ten nasz bohater strzela z łuku.

--- Koniec cytatu ---
Dobrze strzela. W G3 zawsze mnie to wkurzało, jak Bezi strzelał z prędkością żółwia (kilka sekund naciągał tę cięciwę).

Tu są te obydwa trailery z gametrailers: //www.youtube.com/watch?v=MYyQ5R_S0ssTu również z tym, że słychać (chyba) muzykę prosto z gry: //www.youtube.com/watch?v=ENsxM2RwpR4

Oktawian August:

--- Cytat: Robben w 06 Czerwiec 2009, 11:55:51 ---Nie może być gry najlepszej na świecie
--- Koniec cytatu ---

Bo to prawda że nie może być najlepszej gry na świecie a ja napisałem że będzie jedną z najlepszych gier na świecie.

Według mnie Arcania A Gothic Tale bardziej jest mieszanką Wiedźmin,Gothic,Oblivion

Ainur:
Na stronie CD - Action właśnie pojawiły się dwa gameplaye z Arcanii. Cóż to powiedzieć. Bardzo ładnie zrobili efekty deszczu, słońca itd. System walki również bardzo mi się podoba.

http://www.cdaction.pl/news-6688/e3-09-arcania-a-gothic-tale---ktos-zamawial-gameplay.html

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej