Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Filmiki z Arcanii

<< < (3/4) > >>

Robben:

--- Cytat: Ainur w 06 Czerwiec 2009, 16:45:14 ---Na stronie CD - Action właśnie pojawiły się dwa gameplaye z Arcanii. Cóż to powiedzieć. Bardzo ładnie zrobili efekty deszczu, słońca itd. System walki również bardzo mi się podoba.

http://www.cdaction.pl/news-6688/e3-09-arcania-a-gothic-tale---ktos-zamawial-gameplay.html

--- Koniec cytatu ---
Czytaj poprzednie posty. Przecież linki do tych filmików wideo podałem już wyżej  ;).

Isentor:

--- Cytat: Sirius w 06 Czerwiec 2009, 11:42:35 ---Kto widział, żeby po zabitych potworkach pokazywało się ile XP się dostaje?

--- Koniec cytatu ---
A w poprzednich częściach to tego nie było? :huh:

Sajan:

--- Cytat: Isentor w 06 Czerwiec 2009, 18:58:56 ---A w poprzednich częściach to tego nie było? :huh:

--- Koniec cytatu ---
No właśnie pisałem- przecież np. było w gothic 3, ale tam mniejsze to było i kolor milszy dla oka :P

Isentor:
E tam lepszy efekt jak ci wywali na ekran hit o wartości 500 większy niż zabijany potwór. Poczujesz się wtedy taki pro, taki bohaterski, że każda dziewka w królestwa twoja i ogólnie rzecz ujmując mucha nie siada.

Bomba:
Niebo w Arcanii jest do bani nie ma żadnych chmur i nie wygląda naturalnie bez sensu jest również to że potwory można widziec już z bardzo daleka bo ich pasek życia jest dla bohatera widoczny z dużej odległości zresztą na filmiku to widac przez co nic nas nie zaskoczy  jeżeli tego nie zmienią to nadchodzący Gothic będzie kolejną porażką dobijającą serie tej gry.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej