Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Filmiki z Arcanii

<< < (4/4)

bemol05:
Te trailery średnio mi się podobały bo:
- za duże i za kolorowe ikony pokazujące ile się dostało XP
- paski życia widoczne z daleka
- klimat mało Gothicowy, te drzewo to mi bardzo mi przypomina te z Sylvan z Heroes V
- dziwna poświata wokół miecza przy kombosie, jakieś to takie dziecinne, jeśli już się mieli wzorować na Wiedźminie, to niech zrobią zmieniającą kształt ikonkę, a nie tą głupawą poświatę
Podobał mi się za to efekt obszarowy kuli ognia, ale w tym też zalatuje Heroes V

Odium:
Gra wygląda nieźle. Oprawa graficzna nie budzi zastrzeżeń (poza pojedynczymi elementami, jak np. ikona pojawiająca się po zabiciu potwora, podświetlenie miecza, podpisy pod wszystkimi potworami [pasek życia i nazwa]). Mało tego- zauważyłem mnóstwo nowych elementów zdobiących grę. Animacja, pisząc krótko, jest piękna. Twórcy mocno opierają się na trzeciej odsłonie gothica, co (wg mnie) jest dużym minusem. Patrząc na niektóre screeny nie byłem pewien, czy pochodzą z trójki czy czwórki... Fani gry lepiej przywitaliby powrót do G1. Co się zaś tyczy interfejsu: słabo widoczne paski życia i many, mapka za bardzo bajkowa. Arcania może okazać się sukcesem, nie liczę jednak na powrót do starego świata Gothic-a. A szkoda...

Russel:
Robben , na stronie gry On-line pojawił się bardzo ciekawy artykuł o Arcanii , weź może wrzuć news'a na stronę , by wszyscy mogli go przeczytać zanim miną 2 tygodnie , i będą go mogli czytać tylko ci co posiadają abonament Gry-online.

http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=6478  -  link do artykułu

a premiera to wrzesień 2010 roku , trochę mocno przesunęli premierę :/

Robben:
//www.youtube.com/watch?v=Giwecbj71Nw
Jak Wam się podoba Xardas? Cosik taki jakiś, no nie wiem, dziwny. ;/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej