Tawerna Gothic > Serwis
Czego brakuje, w "Tawernie Gothic"?
Thoro:
--- Cytuj ---- Do niektórych modów nigdzie nie znajdziemy spolszczeń więc Tawerna mogłaby się postarać i je sama wykonać (nie ma spolszczenia np. do Die Bedrohung którego nawet nie ma w downloadzie)
--- Koniec cytatu ---
Taa, TG jest wszestronne. Ledwo wyrabia z przekładaniem newsów na nasz język nie mówiąc już o polonizacji modów.
--- Cytuj ---Brakuje jeszcze na stronie poradników do modów. Dlatego głosowałem na "Innych rzeczy" w "Czego brakuje, w "Tawernie Gothic"?"
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście! Najlepiej niech jeszcze założyciele założą jakąś fundację charytatywną i nową anty-katolicką religię z siecią kościołów-instytucji. Bez urazy, ale wydaje mi się że nie wiesz o czym mówisz. Spolszczenia modów, tworzenie nowych - tego nie robi się na kiwnięcie palcem. Mało kto ma czas nie wspominając już o potrzebnych umiejętnościach z którymi znikomo.
Wishmaster:
Według mnie artykuły dotyczące gier powinny być bardziej rozbudowne:
-Dokładny opis map z Gothica I, II i III
-Zdjęcia opisywanych broni
-Zdjęcia i opisy działania czarów (Nie wszystkie nazwy są oczywiste np. podróż duszy, żądza krwi, terror)
-Dokładny opis postaci
Sir_William:
Część z artykykułów, które wymieniłeś są przygotowywane. Na stronie powinny się pojawić do końca tego miesiąca - tak sądze...
Kereth:
Takie coś to nie wytłumaczenie IsentoR bierzesz dział modyfikations na WOG.pl i patrzysz. To chyba szanownego Admina nie boli, a tak w ogóle chcę więcej artykułów do GIII :P
Isentor:
--- Cytat: Kereth130 ---Takie coś to nie wytłumaczenie IsentoR bierzesz dział modyfikations na WOG.pl i patrzysz. To chyba szanownego Admina nie boli, a tak w ogóle chcę więcej artykułów do GIII :P
--- Koniec cytatu ---
Wchodzisz sobie do downloadu tak na początku, a dopiero później bierzesz udział w dyskusji. To chyba szanownego moddera nie boli. Jeżeli czegoś brak zgłaszasz to w temacie z prośbami. Nie muszę chyba przypominać, że wszystkie pliki zostały usunięte podczas awarii serwera dowlnoadu gram.pl a ponowne wgranie kilku giga nikomu się nie uśmiecha. Tym bardziej w takim okresie i z naszymi polskimi łączami.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej