Tawerna Gothic > Serwis
Czego brakuje, w "Tawernie Gothic"?
Xam:
Coz wedlug mnie jest dobrze. Wiadomo ze wszystkiego posiadac nie mozemy ale z czasem forum jak i stronka rozrosna sie w nowe funkcje i bajery.
Pozdrawiam
:]
Kereth:
Ja się tylko domagałem artykułów, czy coś nie tak jest że nie można sobie powiedzieć chcę więcej artów do GIII, ach tutaj trudno coś napisać bo wszyscy potem będą jeździć...
.:KERTH:.:
Ja przede wszystkim chciałbym więcej ankiet na głównej stronie. I przede wszystkim poprawy niektórych patchów, (większość nie działa, tak samo z modami). Ale pomimo to, wszystko jest wporzo.
XAR_DAS:
A gdyby tak zrobić dział pt. SPORT? Moglibyśmy tam komentować zawody itp...
teraz też jest wporzo, mi arty nie przeszkadzają, zresztą, jak ci którzy są tacy mądrzy sami zrobią artykuł i niech wrzucą go na strone!
Arkhan:
--- Cytuj ---A gdyby tak zrobić dział pt. SPORT? Moglibyśmy tam komentować zawody itp...
--- Koniec cytatu ---
Omg skoro tak to zróbmy też dział kulinaria w końcu będziemy tam dawać przepisy siostry Marysi na dobry rosołek ... :F
Jest to kompletnie nie przydatne. Sport zawsze można wrzucić do działu Tawerna pod martwą Harpią, poza tym TG nie jest serwisem n/t sportu, a jedynie dział "Tawerna pod" jest dodatkiem do forum, miejscem gdzie można porozmawiać poza serią Gothic. Nie ma to zupełnego sensu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej