Tawerna Gothic > Serwis
Czego brakuje, w "Tawernie Gothic"?
Isentor:
--- Cytat: Orc Szaman ---Mi brakuje "Częstszych newsów, ze świata Gothic" przydało by sie ich więcej, fani powinni sie dowiadywać o nowościach.
--- Koniec cytatu ---
Newsy pisane są cały czas gdy tylko jest o czym pisać przecież jeżeli nie dzieje się nic ciekawego nie będziemy pisali o tym, że jakiś serwis państwa trzeciego świata napisał recenzję Gothic'a 3...
--- Cytat: Orc Szaman ---Również brakuje downloadu jest na prawde lichy przydało by sie więcej plików (patche, demo itp.)
--- Koniec cytatu ---
http://gothic.gram.pl/download/
Jak dla mnie to download a mało plików ma z powodu ostatniej awarii na gram.pl przepadły wszystkie pliki. A jakoś obecnie nikt nie ma czasu by na nowo wrzucić tyle giga.
Arthas:
--- Cytuj ---Mi brakuje "Częstszych newsów, ze świata Gothic" przydało by sie ich więcej, fani powinni sie dowiadywać o nowościach.
--- Koniec cytatu ---
Ja osobiście muszę przyznać, że w malutkim stopniu zaniedbuję tą kwestię, ale przez ostatnie kilka tygodni nie miałem zbytnio czasu nawet na dodanie kilku newsów. Mamy wakacje (free time), więc w najbliższej przyszłości postaram się, by informacji i wiadomości ze świata Gothica było troszkę więcej.
Thoro:
--- Cytuj ---Newsy pisane są cały czas gdy tylko jest o czym pisać przecież jeżeli nie dzieje się nic ciekawego nie będziemy pisali o tym, że jakiś serwis państwa trzeciego świata napisał recenzję Gothic'a 3...
--- Koniec cytatu ---
Farmazon. Ostatnimi czasy pojawiły się jakieś wywiady z PB, info dot nowego projektu, patcha i narzędzia pozwalającego tworzyć/modyfikować questy do G3. Dawałem Ci nawet namiary na to na GG. Nie będę o tym pisał, tym bardziej że moja znajomość języków (odpuść sobie argument z kałowym translatorem który najczęściej całkowicie przeinacza sens całego zdania [do tego tekst był po angielsku]) jest znikoma.
Poza tym przydały by się jeszcze ze 2 osoby od newsów. Obecnie pisane są one dorywczo przez 2/3 osoby więc trudno zadbać o punktualność.
Casano:
--- Cytuj ---Poza tym przydały by się jeszcze ze 2 osoby od newsów. Obecnie pisane są one dorywczo przez 2/3 osoby więc trudno zadbać o punktualność.
--- Koniec cytatu ---
Thor ma racje. Newsy, pojawiają sie dość często na niemieckich stronach. Mozę nie wszystkie są aż tak bardzo ważne, ale na pewno co drugiego usera, interesuje nawet mało istotna informacja na temat PB czy gry Gothic. Musimy pomyśleć nad zatrudnieniem jeszcze z jednej osoby do tej funkcji.
Diego95-cwaniaczek:
Czego brakuje?
Brakuje:
-Modów w downloadzie
-Różnych ciekawostek np. Takich modów co prawie nic nie zmieniają tylko tyle że w różnych miejscach są ukryte nowe bronie zbroje itd.
-tych najdłuższych modów i najciekawszych
- Do niektórych modów nigdzie nie znajdziemy spolszczeń więc Tawerna mogłaby się postarać i je sama wykonać (nie ma spolszczenia np. do Die Bedrohung którego nawet nie ma w downloadzie)
No to tyle z downloadu.
Brakuje jeszcze na stronie poradników do modów. Dlatego głosowałem na "Innych rzeczy" w "Czego brakuje, w "Tawernie Gothic"?"
Założyciele z "Tawerna Gothic" też mogli by sami robić nowe mody.Durze i małe.
[/i]
Ej a jeśli chodzi o mody to "Tawerna Gothic" mogła by się pofatygować i sama pare zrobić.Oczywiście po polsku. Długie i krótkie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej