Tawerna Gothic > Serwis
Czego brakuje, w "Tawernie Gothic"?
Casano:
Swoją sytuacje napisałem pare postów wyżej, i jak mówię sprawa jest w toku.
Wracając do tematu robi się nie potrzebny burdel, który trzeba posprzątac. Respev, niewiem co zrobiłes z serwisem i niechce wiedziec, natomiast N3gativ, takie rozmowy możesz prowadzic z Respevem na gg, bądz PW, a nie pisac w temacie który zupełnie ma służyc do innych celi. Następne posty tego typu będą kasowane, a autor nagrodzony.
n3gative:
Zaskoczył mnie również fakt, że mieliście egzemplarz Gothic 3 na konkurs, a za laja brak
Isentor:
--- Cytat: n3gative ---Zaskoczył mnie również fakt, że mieliście egzemplarz Gothic 3 na konkurs, a za laja brak
--- Koniec cytatu ---
Egzemplarz Gothic 3 na konkurs nie ufundowało nam gram.pl tylko jeden z naszych moderatorów.
MeGorT:
Nie jestem tutaj zbyt jkimś szczegułowym użytkownikiem ale chciałbym ustalić taki fakt że Gothica III na konkurs zasponsorował DODO który nie jest zamieszany w to całe zamieszanie między wami. Dlatego nie ma to nic wspólnego z twoją działką i jest to całkiem inna sprawa. Mam również cichą nadzieję że nie będą tu nadal pisane posty rozwijające twój problem gdyż ten temat jest prowadzony do czegoś innego i jakby nie mówić jest to spam. Reinmar już parę postów wyżej zresztą mówił żeby takie sprawy załatwiać osobiśćie albo ewentualnie założyć nowy temat...czyżby Apokalipsa nr. 2 ....
ups....uprzedził mnie IsentoR...
Rakbar Nasard:
Mi brakuje "Częstszych newsów, ze świata Gothic" przydało by sie ich więcej, fani powinni sie dowiadywać o nowościach.
Również brakuje downloadu jest na prawde lichy przydało by sie więcej plików (patche, demo itp.)
Strona Tawerny jest na prawde najlepsza podoba mi sie z wyglądu ale też i informacji na niej zawartych.
Idź do wersji pełnej