Tawerna Gothic > Serwis

Czego brakuje, w "Tawernie Gothic"?

<< < (6/69) > >>

rdr.:

--- Cytuj ---Szkoda tylko, że nikt wcześniej tego nie zauważył. Co do pomocy stronie, nie jestem zwykłym człowiekiem, który chodzi tylko i narzeka. Pomagam w wielu wątkach, jakim np. jest Encyklopedia.
--- Koniec cytatu ---
Przecież encyklopedia to nie pomoc stronie, tylko forum.  Dodanie jednego hasła do encyklopedii zajmuje nie więcej niż 5 minut. Oczywiście zdarzają się wyjątki w postaci dłuższych haseł, ale występują one dosyć rzadko. Jeżeli zgłaszasz chęć pomocy na stronie, jesteś zobowiązany do pisania artykułów. W encyklopedii robisz to opcjonalnie.

--- Cytuj ---Widziałem bardzo dużo dobrych grafik robionych przez Ciebie czy Thoro. Może zamiast robić jakieś obrazeczki bez sensu powinniście poświęcić kilka minut dziennie na sklejenie czegoś dobrego? Sam bym się tym zajął, gdybym miał większą w tym temacie wprawę.
--- Koniec cytatu ---
Ja nie mam czasu bawić się w tworzenie webdesignów. Od czasu do czasu coś robię, jednakże nie przewyższa to poziomu aktualnego skinu strony.

--- Cytuj ---Nie bronię mu. Jednak zamiast tworzyć nowe artykuły lepiej zająć się poprawą starych?
--- Koniec cytatu ---
Czy ty umiesz logicznie myśleć? Najpierw potrzebne są artykuły takie jak: poradnik czy solucja. Inne artykuły, które traktują np. o orkach, czy też bogach zostaną w swoim czasie poprawione, jednakże nie jest to konieczne natychmiast. Może zamiast dodawać haseł do encyklopedii traktujących o orkach, czy bogach, przesłałbyś je administracji, aby zamieściła je na stronie?

ÂŚlimaczek:
Chciałbym zgłosić tylko jedną prośbę - zmieńcie wygląd hotlinka na forum, tak aby odróżniał się od reszty postów. Kiedy ktoś podaje link do jakiegoś URLa, to w ogóle nie widać go gdzie go jest ("jeden z lepszych portali to ten"), i trzeba jeździć myszką po tekście aby go znaleść. Proszę więc tylko o dodanie podkreślenia dla hotlinków, albo przyciemnienia koloru.

@down
Tak, to ten papirusowy.

Thoro:
Zgaduje, ze chodzi o papirusa bo na innych jest ok. Poprawie to na dniach, kiedy tylko dorwę namiary na FTP forum.

Casano:
Chciałbym troche odbiec od tematu, i napisać pare słów o vortalu i forum.

Na dzień dzisiejszy forum jak i strona preznie się rozwijają. Na stronie można zauważyć, już sporą część nowych działów dotyczącą wszystkich części sagi Gothic. Oczywiście to nie koniec. Nasi redaktorzy pilnie pracują nad nowymi działami jak i poprawiają te które juz są aby były idealne. Graficznie strona nie zmieniła sie, jednak nie uważam to za minus. Trwają wstępne debaty, jeżeli chodzi o nową odsłone gothic.gram.pl, jednak do tego jeszcze daleko. Na stronie oprócz działów, możecie znależc, zawsze dawke najświeższych newsów, dotyczących Gothic'a. Mamy zamiar wprowadzić również niedługo, pare ciekawych projektów, aby urozmaicić wam serfowanie po stronie.

Co do forum, sami możecie zauwazyc, że rozrasta się w strasznym tępie. Oby tak dalej. Na forum wita coraz to więcej nowych użytkowników, a co za tym idzie, mamy coraz więcej ciekawych postów i tematów. Oczywiście, jak sami widzicie na forum panuje nie tylko dyskusja dotycząca Gothic'a, ale również możecie porozmawiać na luźniejsze tematy. Co do forum, również trwają rozmowy, co do zmian, które chcielibyśmy wprowadzić.

Podsumowując, strona jak i forum prezentują sie dobrze. Jesteśmy "wszyscy", na dobrej drodze aby cały vortal stał się jednym z najlepszych. Mamy nadzieje że wspólnie tego dokonamy. Dlatego tez nadal czekamy na wasze pomysły dotyczące serwisu(strony+forum).

Pozdrawiam

n3gative:
Witam.

Pragnę jedynie zauważyć, że z mojej strony sprawa zaczyna wyglądać nieciekawie. Planujecie wprowadzenie nowego designu, ok, ale ja w dalszym ciągu nie otrzymałem zapłaty za obecny . W moim odczuciu wygląda to tak: zmieniacie design i przestajecie mnie jakkolwiek dalej zwodzić odnośnie zapłaty. Póki co mogę powiedzieć, że jestem bardzo rozczarowany, mam nadzieję, że nie zostanę zawiedziony. Jako oficjalny portal o Gothicku, niekompetencja jaką wykazujecie się względem mojej osoby jest mówiąc wprost, żenująca. Zważywszy, że zapłatę miałem otrzymać w grudniu ubiegłego roku, to wybaczcie, ale wypadałoby aby użytkownicy wiedzieli ...  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej