Tawerna Gothic > Serwis

Czego brakuje, w "Tawernie Gothic"?

<< < (5/69) > >>

rdr.:

--- Cytuj ---Mi brakuje życia na stronie. Pełno jest artykułów jakie pochodzą z czasów, kiedy to domyślaliśmy się co Gothic III wniesie.
--- Koniec cytatu ---
Czy ty w ogóle czytałeś resztę postów z tego wątku? Wcześniej już o tym już mowa była. Zamiast narzekać, zgłosiłbyś się do pracy. Redaktor - też człowiek, swoje prywatne życie również ma.

--- Cytuj ---Potrzeba świeżego skin'u na Stronę Główną.
--- Koniec cytatu ---
Jak go nam ufundujesz - nie ma sprawy. To "tylko" kwestia od $800 do $2000 (czasem jednak sumy te są większe).

Thoro:

--- Cytuj ---Bardzo dobre jest logo ze skórki "TG - papirus", może powinniśmy pomyśleć, aby zrobić szatę pod tę właśnie kolorystykę?  
--- Koniec cytatu ---

Najpierw przeczytaj czym jest logo: http://pl.wikipedia.org/wiki/Logo_%28znak_graficzny%29
Takowy skin (i to nawet ze wskazanym headerem), jest już gotowy od kilku miesięcy. Właściwie jest to przeróbka obecnego, jednak zapewniam że nie jest on tak szary jak wersja obecna. Mógłbym nawet zamieścić linka do theme strony głównej, jak i kilku innych designów na sumplementy jednak nie chce psuć potencjalnej niespodzianki.

--- Cytuj ---Czy ty w ogóle czytałeś resztę postów z tego wątku? Wcześniej już o tym już mowa była. Zamiast narzekać, zgłosiłbyś się do pracy. Redaktor - też człowiek, swoje prywatne życie również ma.
--- Koniec cytatu ---

Dokładnie. Polecam lekturę dosyć długiej wypowiedzi, którą znajdziecie w jednym z postów u góry. Chyba większość osób, z tego tematu uważa jakoby serwis ten w zanadrzu miał profesjonalną grupę 20 redaktorów. Prawda jest taka, że czynie w całą stronę angażuję się 6 osób które na codzień się uczą.
Niektórzy chyba naprawdę chcą, aby strona była aktualizowana z dnia na dzień o kilkanaście artykułów -,-.

Casano:

--- Cytuj ---Dwa, życie toczy się wyłącznie na forum. Strona schodzi na plan dalszy... Przecież tak nie powinno być. Rozumiem, kiedy była by to strona amatorska, jednak od oficjalnej możemy już zacząć pewnych rzeczy wymagać.
--- Koniec cytatu ---

A może podasz mi odpowiednie argumenty, dlaczego tak uważasz, i co na to wskazuje? Forum jest tylko i wyłącznie dodatkiem, w którym na codzień spotykają się ludzie którzy rozmawiają na przeróżne tematy, nie tylko związane z Gothic'em. Nie zgadzam się, że forum jest pierwszoplanową postacią, jak już napisałem wyżej. A to, że na forum przesiaduje ostatnio coraz to więcej osób, to już inna sprawa. Naszym zadaniem, jest dbanie o porządek, na forum jak i na stronie. Dla wielu was, bynajmniej dla Ciebie, wydaje się iż na stronie nie pojawiaja się codziennie newsy czy artykuły, to strona dla takich osób jest już zaniedbywana. Pamiętajmy, że jesteśmy oficjalną stroną o grach Gothic, i naszym zadaniem jest przekazywanie najistotniejszych informacji, użytkownikom Tawerny Gothic, ale pamiętajmy również że redaktor, moderator czy administrator to też człowiek.

--- Cytuj ---Potrzeba świeżego skin'u na Stronę Główną. Ta czerń już przejadła się zapewne niejednemu. Bardzo dobre jest logo ze skórki "TG - papirus", może powinniśmy pomyśleć, aby zrobić szatę pod tę właśnie kolorystykę? ÂŻeby była ciepła i przyjemna, kiedy ją byśmy użytkowali. Obecnie jest ona zimna i nieprzyjemna, a co przede wszystkim - nudna.
--- Koniec cytatu ---

Modyfikacja obecnego skinu jest już w pewnym sensie zakończona. Jednak pamiętajcie, że layot, tym bardziej jeżeli zależy nam na dobrej skórce(a ta dla mnie taka jest), to nie jest kwestia 30 minut czy 1h. My próbujemy zawsze stworzyć, coś naprawde odpowiedniego i klimatycznego, dlatego też uważam, że na chwile dzisiejszą nam to wyszło. Specjalnie, przed publikacją layotu na stronie, poddałem go ocenie na różnych boardach, gdzie w większości wypowiedzi były naprawde pozytywne. Ososbiście, do obecnego layotu niemam zastrzeń, co jednak nie oznacza, że na stronie pod względem graficznym nie ujżycie zmian.

Sir_William:

--- Cytuj ---Zamiast narzekać, zgłosiłbyś się do pracy.
--- Koniec cytatu ---

Szkoda tylko, że nikt wcześniej tego nie zauważył. Co do pomocy stronie, nie jestem zwykłym człowiekiem, który chodzi tylko i narzeka. Pomagam w wielu wątkach, jakim np. jest Encyklopedia.

--- Cytuj ---Najpierw przeczytaj czym jest logo
--- Koniec cytatu ---

Wiem czym jest logo. Jeżeli Cię to satysfakcjonuje. Też jestem człowiekiem - mylić się, ludzka rzecz. :/

--- Cytuj ---Jak go nam ufundujesz - nie ma sprawy
--- Koniec cytatu ---

Widziałem bardzo dużo dobrych grafik robionych przez Ciebie czy Thoro. Może zamiast robić jakieś obrazeczki bez sensu powinniście poświęcić kilka minut dziennie na sklejenie czegoś dobrego? Sam bym się tym zajął, gdybym miał większą w tym temacie wprawę.

--- Cytuj ---Redaktor - też człowiek, swoje prywatne życie również ma.
--- Koniec cytatu ---

Nie bronię mu. Jednak zamiast tworzyć nowe artykuły lepiej zająć się poprawą starych?

Thoro:

--- Cytuj --- Widziałem bardzo dużo dobrych grafik robionych przez Ciebie czy Thoro. Może zamiast robić jakieś obrazeczki bez sensu powinniście poświęcić kilka minut dziennie na sklejenie czegoś dobrego? Sam bym się tym zajął, gdybym miał większą w tym temacie wprawę.
--- Koniec cytatu ---

Tak się składa, że Thoro od ponad tygodnia nie ma nawet czasu na robienie jakichś bezsensownych obrazeczków. Zajęty jest opracowywaniem designu na sumplementy Tawerny Gothic, oraz polonizacją Piratenleben.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej