Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Wiedźmin 2: Assassins of Kings

<< < (3/5) > >>

Gordian Morii:
Zobaczymy co wyniknie z tych planów twórców gry. Jedną z rzeczy które tutaj kują w oczy (przynajmniej mnie) są te proporczyki na wieżach:/ Wiem że to wersja beta i to dopiero projekt ale tak czy inaczej wygląda to niezbyt dobrze, trochę tak jakby były zrobione z drewna. Sam nowy "image" wiedźmina mi nie przeszkadza. Kucyk na głowie nie jest taki zły chociaż wolałbym wspominaną w książce skórzaną opaskę. Animacje są rewelacyjne. Przynajmniej porównując je z tymi Gothicowymi bo Assasan Creda nie miałem okazji wypróbować. Więc ogólnie projekt wygląda bardzo dobrze.

Robben:

--- Cytat: Sirius w 19 Wrzesień 2009, 09:48:30 ---Fryzura jest poryta... morderca z Blaviken z kokiem -.-

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: MegaMantos w 19 Wrzesień 2009, 10:01:45 ---Tu akurat zgadzam się z ÂŚwiriusem, fryzura beznadziejna :/

--- Koniec cytatu ---

Właśnie że fryzura jest zajebista.

A co do filmiku (który jest prawdziwy, bo to już zostało potwierdzone, ale obecnie poszukują wydawcy) robi wrażanie. Cały gameplay mi się podobał. Sądzę, że będzie jeszcze większy hit niż ,,jedynka''.

Pabloo:

--- Cytat: Robben w 19 Wrzesień 2009, 12:56:05 ---Właśnie że fryzura jest zajebista.
--- Koniec cytatu ---
Mi to nie robi różnicy jaką będzie miał fryzurę ,ważne żeby w niej nie wyglądał głupio a fryzura jak w pierwszej części Wiedźmina jest zajebista.

Ainur:
Z tego co usłyszałem i widziałem na filmie, projekt może być naprawdę udany. Fryzura to akurat z mojej strony mało ważny element. Ale grafika, animacje przedstawiają się wręcz świetnie. System walki dobrze że nie został zmieniony, gdyż jest również bardzo dobry. Dialogi też niezłe. A w filmiku szczerze powiedziawszy nie widziałem nic takiego, na co mógłbym narzekać. Jednym słowem może wyjść z tego naprawdę niesamowita produkcja.

Crisis.:
Jeszcze za wcześnie mówić o tym czy projekt będzie udany, na razie wszystko co mamy to ten jeden filmik. Na to jaka będzie gra, udana czy kiczowata (w co po graniu w pierwszą część nie wierzę...) poczekajmy na oficjalne ogłoszenie CD Red w związku z tworzeniem i wydaniem Wiedźmin 2: Assassins of Kings, a sądzę, że trochę na to poczekamy...

Co do samego filmiku, po pierwsze fryzura, to się najbardziej rzuca w oczy. IMO jest ona świetna, według mnie pasuje do naszego Geralta jak w mordę strzelił. ;] Następnie styl walki, jest on bardzo podobny, jak nie taki sam, do tego z pierwszej części. I co? I super. Nie zapominajcie o realizmie. Wiedźmin uczył się stylów przez całe życie, skoro już tak walczył w pierwszej części, to moim zdaniem dziwna byłaby nagła zmiana wyglądu machania mieczem. Nowe ciosy końcowe i zrzucanie popaprańców z klifów jako nowość mnie wystarczy. ;] Następnie otoczenie, w którym Geralt przebywał. Widać, że wszyscy zajmują się swoimi sprawami. ÂŚwietnie to wygląda, na przykład ćwiczenia żołnierzy. Dobrze też zareagowali jak Wilczek rozwalił beczkę znakiem. Zbytniej zmiany grafiki nie widzę i się cieszę, ta z jedynki jest świetna i nie powinni jej moim zdaniem zmieniać, co najwyżej dopracować. No i pozostaje jedna sprawa, smoczek i tytułowi Zabójcy Królów. Po pierwsze atak smoka wygląda bardzo widowiskowo i nie mogę się doczekać tej sytuacji w grze. Co do Zabójców Królów, ciekawią mnie oni strasznie i nie mogę się doczekać walk z nimi. ;]

To byłoby na tyle, czekam cierpliwie na następne materiały. To tyle, dziękuję i do zobaczyska.

Zapomniałbym o mojej tradycji:
Pozdrawiam, Crisis. (niektórzy wiedzą o co biega xD)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej