Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Wiedźmin 2: Assassins of Kings

(1/5) > >>

Grison:
Jakiś czas temu do sieci "wyciekł" film prezentujący nowego Wiedźmina. No właśnie... "wyciekł". Bo czy było to prawdziwym wyciekiem informacji, czy nie do końca zgrabnie rozegraną akcją marketingową tego nie wiadomo. Mimo to fanom pozostaje się cieszyć śliczną prezentacją ukazującą kawałek tak wyczekiwanej (przynajmniej przeze mnie) gry.

Poniżej wspomniany filmik:  

//www.youtube.com/watch?v=JciyoGmnGyo
Kiedy ukaże się nowy wiedźmin? Czy w ogóle się ukaże znając kłopoty CDP z produkcją Rise of The White Wolf? Gdzie toczyć sie będzie jego akcja?
Na forach pisano, że będzie to Kaedwen, gdyż w czasie projekcji mogliśmy zobaczyć niejakiego Zyvika - postać znaną z sagi.

Co o tym sądzicie?  

Mi osobiście film niesamowicie się podoba i jak to określił pewien mój kolega: "Krótka piłka z mojej strony - zajebiste". Oczywiście podpisuję sie pod jego stwierdzeniem. System walki wygląda na bardzo podobny do tego, niezwykle udanego z Wiedźmina 1, a to dobrze. Cieszy mnie obecność tak zwanych "klikaczy" które ukazują się w pewnym momencie cutscenki i zależnie od reakcji gracza posuwają akcję do przodu na naszą lub nie naszą korzyść. Otoczenie... świetne. Mroczne góry, zimny wiaterek poruszający ogień tlący sie w pochodniach - epic ;p  

Sirius:
Bzdura. Wiedźmin nigdy nie mieszał się w sprawy królów, a już na pewno ich nie zabijał ;/

Co nie zmienia faktu, że wygląda świetnie ;D

Mantos:

--- Cytat: Sirius w 19 Wrzesień 2009, 09:24:31 ---Bzdura. Wiedźmin nigdy nie mieszał się w sprawy królów, a już na pewno ich nie zabijał ;/

--- Koniec cytatu ---

A gdzie pisze że Wiedźmin ma zabijać królów?

Co do filmika, widziałem go już i zrobił na mnie niezłe wrażenie, ale moją uwagę zwróciła walka, zobaczcie combosy, czy nie wyglądają znajomo? Mam nadzieję że druga część będzie równie udana jak pierwsza.

Grison:

--- Cytat: Sirius w 19 Wrzesień 2009, 09:24:31 ---Bzdura. Wiedźmin nigdy nie mieszał się w sprawy królów, a już na pewno ich nie zabijał ;/

Co nie zmienia faktu, że wygląda świetnie ;D

--- Koniec cytatu ---

ÂŚwirius. Zwróć uwagę, młody człowieku że podtytuł nosi nazwę "Assassins...", a nie "Assassin..." tak więc trudno tu przyporządkować "siwo-łepetynowego" Geralta. Chodzi zapewne o funfli tego zabójcy z outra do pierwszego Wiedźmina. Może to jakieś eksperymenty rozbitej już Salamandry?

Sirius:
Combosy: Assassins Creed :/

Gęba wieśka zmieniona, reszta piękna ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej