Tawerna Gothic > Serwis

Tawerna Gothic v.2

<< < (2/14) > >>

Azprime:
Serail, jaki ty kurwa jesteś spierdolony ... Tak kurwa, dostaniesz ode mnie gratis. Twoją mordę ukrytą gdzieś w layu. Zadaniem będzie ją odszukać...

A na poważnie. Tak jak Isentor mówił. Jest to dopiero wczesny zarys nowej odsłony Tawerny Gothic. Planuje zmienić go diametralnie, począwszy na headzie, a kończąc na stopce. Oczywiście głównym moim priorytetem jest przystosowanie wyglądu strony, do klimatu panującego w samej grze. Także zapraszam do wyrażania swoich sugestii.

Jeszcze tylko pstrykne mentalną fotę panu totalnej porażce. Serail, uśmiechnij się.
 nie bluzgaj...

Julian:
Ogolnie podoba mi się ,ale nie pasuje mi tu ten gostek w hełmie powinien go zdjąc .Ale ogólnie Ok :angel:

Azariel:
 mi ten gość nie przeszkadza. Musze przyznać, że mi się podoba, strona jest bardziej przejrzysta.

Isentor:

--- Cytat: Azariel w 27 Sierpień 2009, 10:19:27 ---strona jest bardziej przejrzysta.

--- Koniec cytatu ---
Na to właśnie stawiamy. Strona będzie przejrzysta, chodzi o łatwy odczyt informacji. Wodotryski i pierdoły są zbędne.

Anv:
Mi się nowa strona bardzo podoba. Z takim layoutem rzeczywiście łatwiej odszukać będzie informacje na stronie. Jest na pewno o wiele bardziej przejrzysta.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej