Tawerna Gothic > Serwis
Tawerna Gothic v.2
Isentor:
Jak zapewne słyszeliście zamierzamy wprowadzić pewien projekt w życie. Chodzi mi o Tawernę Gothic w nowej ulepszonej wersji. To znaczy: szczegółowy podział na strefy, nowe dokładne opisy artykułów (w szczególności solucje etc.), rozbudowany biuletyn, etc. Nie będę podawał aż takich szczegółów bo zaraz pewne osoby nie mające szacunku do cudzej pracy opublikują identyczne pomysły jako swój własny projekt. Tak, pozdro dla was! >:(
W pierwszej kolejności pragnę zapytać was o zdanie na temat nowego layouta na stronę. Tak obecnie prezentuje się zarys nowego dizajnu. Tylko przypominam żeby nie wyskakiwać z bulwersem - to zarys, szkic. Nie zaś skończona, finalna praca.
http://gothic4.gram.pl/cms/
I jeszcze jedno. Co chcielibyście na TG, na stronie i forum. W razie wątpliwości "dlaczego tak a nie inaczej?" - pytać.
Sado:
Widać, że ten arkowiec robił... ;/
Robben:
Nic dodać, nic ująć - bardzo ładnie ;). Nie mam zastrzeżeń.
Gordian Morii:
Jak dla mnie to ten rycerz i ta tarcza u góry nie pasują ale ogólnie bardzo fajny projekt. Kolorek też przyzwoity:)
Serail:
Ale fan jebArki coś wczoraj mówił, że lay będzie zmieniany przecież. Jakieś elementy dodane, czy coś. ;/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej