Tawerna Gothic > Serwis
Tawerna Gothic v.2
Serail:
--- Cytuj ---Serail, jaki ty kurwa jesteś spierdolony ... Tak kurwa, dostaniesz ode mnie gratis. Twoją mordę ukrytą gdzieś w layu. Zadaniem będzie ją odszukać...
--- Koniec cytatu ---
Post dnia! Kurwa, Post Dnia xDDD
--- Cytuj ---A na poważnie. Tak jak Isentor mówił. Jest to dopiero wczesny zarys nowej odsłony Tawerny Gothic. Planuje zmienić go diametralnie, począwszy na headzie, a kończąc na stopce. Oczywiście głównym moim priorytetem jest przystosowanie wyglądu strony, do klimatu panującego w samej grze. Także zapraszam do wyrażania swoich sugestii.
--- Koniec cytatu ---
Ta tarcza taka trochę mało wpasowana, dobrze by było ją czymś zastąpić albo dodać inną.
--- Cytuj ---Jeszcze tylko pstrykne mentalną fotę panu totalnej porażce. Serail, uśmiechnij się.
--- Koniec cytatu ---
Nie zwracajcie na niego uwagi, burzy się, bo Arka przegrała z Lechią i mnie za to obwinia :D
Sirius:
Ja rozumiem, że chodzi o przejrzystość, ale lay jest robiony najwyraźniej tylko na G4 :P
Nie jest zły, ale imo nie pasuje do Gothica. Preferuję starszą wersję :)
Gromak:
Mi też lay się podoba, szczególnie przejrzystość tekstu, szare litery na szarym tle kiepsko się czyta. mam nadzieję że efekt końcowy będzie jeszcze lepszy :mellow:
Szkodnik6:
Przede wszystkim to brakuje mi niektórych artykułów, np. w sekcji Noc Kruka na Głównej Stronie. Sporo odnośników nie działa. Nowy download(wraz z plikami) i nowa galeria(a w niej screeny z modów) - byłoby super. Jak dla mnie przydałaby się większa przestrzeń na pisanie newsów no i ta nowa szata fajnie żeby pasowało do forum.
Isentor:
--- Cytat: Szkodnik_66 w 27 Sierpień 2009, 20:10:55 ---Przede wszystkim to brakuje mi niektórych artykułów, np. w sekcji Noc Kruka na Głównej Stronie. Sporo odnośników nie działa.
--- Koniec cytatu ---
Ale to nie jest nowa wersja skryptu i artykułów tylko szkic layouta. Przecież napisałem.
--- Cytat: Szkodnik_66 w 27 Sierpień 2009, 20:10:55 ---Nowy download(wraz z plikami) i nowa galeria(a w niej screeny z modów) - byłoby super.
--- Koniec cytatu ---
Są zintegrowane z nowym skryptem.
--- Cytat: Szkodnik_66 w 27 Sierpień 2009, 20:10:55 ---Jak dla mnie przydałaby się większa przestrzeń na pisanie newsów no i ta nowa szata fajnie żeby pasowało do forum.
--- Koniec cytatu ---
To nie jest wystarczająco duża?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej