Autor Wątek: Offtopic  (Przeczytany 3920155 razy)

Description:

Offline Grison

• Weteran
  • Reputacja: 2319
  • Grisq. :*
    • Karta postaci

Odp: Offtopic
« Odpowiedź #29740 dnia: 10 Lipiec 2013, 15:55:25 »
Co ty Grison za pierdoły piszesz. ÂŻadnym namiestnikiem ani niczym takim nie byłem, ja zatwierdzałem scenariusze i nauki zaklęć (poza własną nauką... tyle że wszystkie znałem właściwie...), poza tym każdy z was miał te same prawa i to samo mógł robić co ja więc tu nikomu makaronu na oczy nie kładź.
Ty na prawdę to napisałeś, czy tylko pomyślałeś? ;/ Isek był "na urlopie" i to ty sprawowałeś jego funkcje, przekraczające możliwości któregokolwiek z pozostałych GM'mów. Wyglądało to z grubsza, tak że ilekroć chciałem coś zrobić i kontaktowałem się z Iskiem, byłem przez niego odsyłany do ciebie. Ty wtedy zazwyczaj twierdziłeś, że nie możesz tego zrobić, bo nie masz do tego prawa. Info zwrotne do Iska, który albo zajmował się tym wtedy osobiście, albo namaszczał ciebie do zadecydowania. "Canis, powiedz mu co jest tu źle."

Scenariusze czytałem całe żadne pobieżnie, gdy ktoś pisał zawsze odpowiedziałem, jeżeli cała wyprawa była do duoy to co miałem pisać? każdy podpunkt po kolei ci odsyłać do zmiany? Jak były wyprawy w których coś "mi się nie podobało" to odsyłałem co mi się nie podoba.
Ja akurat ofiarą twojego zajmowania się scenariuszami nie padłem, bo wszystko odbywało się między nami dosyć sprawnie w tej kwestii.

A wszystko inne mogliście robić tak samo jak i ja, tyle ze Gordian jeszcze jako jedyny rozdawał talenty.
No właśnie niezbyt to samo, bo Isek uznał Ciebie za kompetentnego do zajęcia się niektórymi rzeczami podczas jego nieobecności. Rzeczami, w których kwestii chyba nawet często nie wiedziałeś, że możesz decydować. Innymi słowy Iskowi się czegoś nie chciało albo nie miał czasu - "do Canisa z tym".

NPC itd tak samo i ja czekałem na zatwierdzanie jak i każdy inny, niewiem co bierzesz, ale musisz mi podesłać, też chce mieć takie niestworzone wizje.
Błyskotliwy jak zawsze. W kwestii NPC... Jak wyżej - "do Canisa z tym". Nie wiem, czemu z twojej perspektywy wyglądało to inaczej skoro do ciebie z prawie wszystkim musiałem latać.

Canis

• Gość
« Odpowiedź #29741 dnia: 10 Lipiec 2013, 16:48:40 »
Niewiem z czym ciebie Isq nasz koffaniutki ciebie do mnie odsyłał, ale ÂŻADNEGO NPC nie akceptowałem ani nic takiego nie robiłem...

Pierwsze słyszę, że takie przywileje miałem... jak w Pokoiku MG ktoś coś pisał to mówił że mam wyjaśnić co moim zdaniem jest źle, ale nigdy ani żadnego NPC nie zaakceptowałem ani nie odrzuciłem...

Ja tylko pamiętam, że dostawałem scenariusze, pełno PMów z pytaniami związanymi z przedmiotami i umiejętnościami i innymi pierdołami. Nikt nigdy do mnie nie pisał o wstawienie swojego NPC... prędzej ponaglania o akceptacje nauki czegoś, to zaiste stale, ledwo post był a już miałem pm.

Isek był "na urlopie" i to ty sprawowałeś jego funkcje, przekraczające możliwości któregokolwiek z pozostałych GM'mów. Wyglądało to z grubsza, tak że ilekroć chciałem coś zrobić i kontaktowałem się z Iskiem, byłem przez niego odsyłany do ciebie. Ty wtedy zazwyczaj twierdziłeś, że nie możesz tego zrobić, bo nie masz do tego prawa. Info zwrotne do Iska, który albo zajmował się tym wtedy osobiście, albo namaszczał ciebie do zadecydowania. "Canis, powiedz mu co jest tu źle."

W życiu od Isq nie usłyszałem że mam się wszystkim zajmować. I nie przypominam sobie by ktokolwiek z MG latał do mnie z NPCkami i innymi pierdołami. Pełno scenariuszy dostawałem, aż sie zastanawiałem czy je na akord piszecie. I tyle.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #29741 dnia: 10 Lipiec 2013, 16:48:40 »

Offline Grison

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #29742 dnia: 10 Lipiec 2013, 18:31:47 »
Whatever. Nie sposób zweryfikować tego mając za podporę moje i twoje wspominki. I nie to było zamiarem moich odpowiedzi, bo meritum zawarłem w pierwszym poście.

Offline Julian

• Redakcja
  • Reputacja: 6657
  • Nie tykaj stopy!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #29743 dnia: 10 Lipiec 2013, 21:03:08 »
Grzecznie dzieci.

Canis

• Gość
« Odpowiedź #29744 dnia: 10 Lipiec 2013, 21:03:55 »
 <patyk>

Offline Julian

• Redakcja
  • Nie tykaj stopy!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #29745 dnia: 10 Lipiec 2013, 21:10:10 »
W piatek są wyniki rekrutacji na studia! : D

Mój 5000 post :D

Canis

• Gość
« Odpowiedź #29746 dnia: 10 Lipiec 2013, 21:11:58 »
W piatek są wyniki rekrutacji na studia! : D

Mój 5000 post :D

powodzenia i gratki,

stacjonarne? czy nst? ;>?

Offline Julian

• Redakcja
  • Nie tykaj stopy!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #29747 dnia: 10 Lipiec 2013, 21:15:32 »
Stacjonarne.
UAM Poznań.

Canis

• Gość
« Odpowiedź #29748 dnia: 10 Lipiec 2013, 21:24:47 »
mmmm... ja na Politechnice w Gdańsku jestem...

Offline Julian

• Redakcja
  • Nie tykaj stopy!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #29749 dnia: 10 Lipiec 2013, 21:35:48 »
Nikogo nie ma z moich okolic. Przejebane.

Canis

• Gość
« Odpowiedź #29750 dnia: 10 Lipiec 2013, 21:37:00 »
Pyry zjadam na obiadek!

Offline Grison

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #29751 dnia: 10 Lipiec 2013, 21:45:59 »
Grzecznie dzieci.
MASZ TY ROZUM I GODNO¦Æ CZ£OWIEKA?!

mmmm... ja na Politechnice w Gdańsku jestem...
To tam gdzie mentos. Huehue. Jaki kierunek?

Canis

• Gość
« Odpowiedź #29752 dnia: 10 Lipiec 2013, 21:46:53 »
To tam gdzie mentos. Huehue. Jaki kierunek?

Inż Informatyk ;)

A ty Grisek jak?

Offline Grison

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #29753 dnia: 10 Lipiec 2013, 21:54:29 »
Inż Informatyk ;)
Eh, a już się mentos bał, że cię spotka na korytarzu. ^^

A ty Grisek jak?
A ja się postanowiłem nie męczyć technicznymi rzeczami, do których nie mam szczególnych umiejętności, zapału ani chęci. Technikum informatyczne mnie o tym uświadomiło. Polazłem na administrację i w sumie mam strasznie lekko póki co. Ale to takie studia, żeby mama była dumna z bezrobotnego syna z licencjatem/magisterką. Przyszłość i tak wiążę z zagranicą raczej. ;/

Canis

• Gość
« Odpowiedź #29754 dnia: 10 Lipiec 2013, 22:00:04 »
Eh, a już się mentos bał, że cię spotka na korytarzu. ^^

Itak na właściwie wszystkich wydziałach praktycznie mam zajęcia, więc z pewnie widziałem go nie raz <ignorant>.

A ja się postanowiłem nie męczyć technicznymi rzeczami, do których nie mam szczególnych umiejętności, zapału ani chęci. Technikum informatyczne mnie o tym uświadomiło. Polazłem na administrację i w sumie mam strasznie lekko póki co. Ale to takie studia, żeby mama była dumna z bezrobotnego syna z licencjatem/magisterką. Przyszłość i tak wiążę z zagranicą raczej. ;/

Ehh... Administracja... powiem ci... niech jeszcze trochę powymyślają papierów do wypełniania do urzędów i będziesz miał pracę :D w końcu ktoś to musi sprawdzać...

A tak poważnie, czasami się ma szczęście ;).

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
  • Reputacja: 14987
    • Karta postaci

« Odpowiedź #29755 dnia: 10 Lipiec 2013, 22:25:21 »
Ja wlazłem na drugi rok informatyky. W Elblągu.

Offline Julian

• Redakcja
  • Nie tykaj stopy!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #29756 dnia: 10 Lipiec 2013, 22:25:56 »
Elbląg? To tam, gdzie diabeł mówi dobranoc, a psy szczekają dupami?

Canis

• Gość
« Odpowiedź #29757 dnia: 10 Lipiec 2013, 22:27:19 »

A widzisz, ja to samo słyszałem o Pyrlandii..

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
  • Reputacja: 14987
    • Karta postaci

« Odpowiedź #29758 dnia: 10 Lipiec 2013, 22:44:25 »

Nie wiem, nie widziałem. Jedyne co Ci mogę powiedzieć to to, że w ramach jako że uczą tu również inżyniera budowlanki, połowa głównych ulic jest rozkopana. I budują, chuj wie co.

Offline Grison

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #29759 dnia: 10 Lipiec 2013, 23:39:22 »
Itak na właściwie wszystkich wydziałach praktycznie mam zajęcia, więc z pewnie widziałem go nie raz <ignorant>.
On dopiero w tym roku zaczyna.

Ehh... Administracja... powiem ci... niech jeszcze trochę powymyślają papierów do wypełniania do urzędów i będziesz miał pracę :D w końcu ktoś to musi sprawdzać...
Po tym, to nie tylko do budżetówki. A jeśli już to wolałbym na komisariat albo do sztabu siedzieć. Pewna praca, dobre socjale. W urzędach to raczej jak pani Jadzia albo Grażynka schodzi ze stanowiska, to na jej miejsce dziwnym trafem wchodzi jej synowa albo córka. This is Polska.

Pomyliłeś z Radomiem.

A widzisz, ja to samo słyszałem o Pyrlandii..
KOLEJOOOOOOOOOOORZ MISZCZEEEEEEEEM!!!!1111oneoneone

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #29759 dnia: 10 Lipiec 2013, 23:39:22 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything