Autor Wątek: Offtopic  (Przeczytany 3926319 razy)

Description:

Offline Nocturn

• Moderator
  • Reputacja: 2258
Odp: Offtopic
« Odpowiedź #28120 dnia: 15 Sierpień 2012, 00:48:49 »
Pierdolisz i wrzucasz wszystkich do jednego wora.

ÂŻebyś wiedział, dla mnie oni wszyscy chcą tylko jak najwięcej kasy zagarnąć.

A zapytam. Na kogo być głosowal w najblizszych wyborach?

Nie głosowałbym.

Wśród księzy zdarzają się perełki. Na przykład księża na Woodstocku. Piłem z nimi piwo, paliłem i przybijałem każdemu piąteczkę i taki kler to ja rozumiem.

No nie każdy to taki zdzierca. Osobiście znam dwóch normalnych, takich spoko księży  ;)

Offline Patty

• Weteran
  • Reputacja: 7093
  • Wszechwiedzy nie mam, lecz wiem różne rzeczy
    • Karta postaci

« Odpowiedź #28121 dnia: 15 Sierpień 2012, 00:49:39 »
Pewnie, że są, ale mimo wszystko chciałbym, żeby Kościół płacił podatki i był traktowany na równi ze wszystkimi. A nie tak jak jest teraz, ulgi dla kleru, bo tak.

Nie głosowałbym.
No tak, a czego ja się tu kurwa spodziewałem <facepalm>

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #28121 dnia: 15 Sierpień 2012, 00:49:39 »

Offline Nocturn

• Moderator
« Odpowiedź #28122 dnia: 15 Sierpień 2012, 00:51:40 »
Nie wiem czego się spodziewałeś, ale bardzo mi przykro, że się zawiodłeś  :*

Offline Patty

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #28123 dnia: 15 Sierpień 2012, 00:54:48 »
Bo najłatwiej to jechać po wszystkim, co się w kraju dzieje, ale kurwa żadnych, absolutnie żadnych chęci zmian tego stanu. Kwintesencja polactwa. Pierdolić to jeden z drugim potrafią, ale żeby coś próbować to nie.

Racja, lepiej siedzieć na dupie i płakać, jak to w kraju źle i wszyscy kradną. Prawidłowo.

Offline Nocturn

• Moderator
« Odpowiedź #28124 dnia: 15 Sierpień 2012, 00:57:56 »
Bo najłatwiej to jechać po wszystkim, co się w kraju dzieje, ale kurwa żadnych, absolutnie żadnych chęci zmian tego stanu. Kwintesencja polactwa. Pierdolić to jeden z drugim potrafią, ale żeby coś próbować to nie.

Racja, lepiej siedzieć na dupie i płakać, jak to w kraju źle i wszyscy kradną. Prawidłowo.

Owszem. I tak nic nie zmienisz, więc po co się wysilać?  <ignorant> Poza tym, nie spinaj się tak, nie biorę tego na poważnie. Ogólnie, nie lubię polityki.

Offline Isentor

• Wielki Lord Elekt
  • Reputacja: 27957
  • Zbyt pokręcony, by żyć. l zbyt rzadki, by umrzeć.
    • Karta postaci

« Odpowiedź #28125 dnia: 15 Sierpień 2012, 01:00:02 »
Zamiast do polityków radzę dopierdolić się w końcu do kleru.

Moje głębokie uznani budzi biskup kielecki Kazimierz Ryczan, który na 357. zjazd Episkopatu Polski przyjechał samochodem za jedyne 300 tysięcy złotych. Naprawdę, przy jego dochodach to podziwu godna skromność.

P.S Samochód to Lexus RX 450h.
Kler ma obiecaną kasę od państwa i ma się w miarę nie wpierdalać do polityki. Umowa mniej więcej przestrzegana, jak się któryś wychyli poza szereg to go zgnoją. Tam są takie układy, że głowa mała.

Owszem. I tak nic nie zmienisz, więc po co się wysilać?  <ignorant> Poza tym, nie spinaj się tak, nie biorę tego na poważnie. Ogólnie, nie lubię polityki.
Nic nie zmienię - pomyślało 20 milionów polaków.

Offline Patty

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #28126 dnia: 15 Sierpień 2012, 01:00:59 »
A potem dziwne, że idioci dostają się do władzy, jak frekwencja na wyborach nie przekracza połowy uprawnionych do głosu...

ÂŻenuje mnie poziom inteligencji tego kraju.

Offline Nocturn

• Moderator
« Odpowiedź #28127 dnia: 15 Sierpień 2012, 01:05:09 »

Zawsze mogłoby być gorzej...

A potem dziwne, że idioci dostają się do władzy, jak frekwencja na wyborach nie przekracza połowy uprawnionych do głosu...

ÂŻenuje mnie poziom inteligencji tego kraju.

Dzięki, widzę ukrytą treść mającą na celu mnie obrazić. Nie znasz mnie, więc nie masz co mnie oceniać po jednym poście (jeśli o to Ci chodziło).

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
  • Reputacja: 14987
    • Karta postaci

« Odpowiedź #28128 dnia: 15 Sierpień 2012, 01:33:25 »
Zawsze mogłoby być gorzej...

Dzięki, widzę ukrytą treść mającą na celu mnie obrazić. Nie znasz mnie, więc nie masz co mnie oceniać po jednym poście (jeśli o to Ci chodziło).

Pierdolenie. Zasada jest prosta. Nie głosowałeś, nie pierdol że jest źle, tylko zapierdalaj na nowy tablet dla Pawlaka.

Twierdzisz że zawsze mogło by być gorzej? Weź mi wytłumacz o co Ci chodzi bo mnie kurwica weźmie. Nie chcę na noc mózgu pocić.

Offline Nocturn

• Moderator
« Odpowiedź #28129 dnia: 15 Sierpień 2012, 01:51:08 »
Pierdolenie. Zasada jest prosta. Nie głosowałeś, nie pierdol że jest źle, tylko zapierdalaj na nowy tablet dla Pawlaka.
Ok, będę "zapierdalał".

Twierdzisz że zawsze mogło by być gorzej? Weź mi wytłumacz o co Ci chodzi bo mnie kurwica weźmie. Nie chcę na noc mózgu pocić.
A co, aż tak Ci źle? Może czasami trzeba sobie czegoś odmówić, ale nie głodujesz, masz w co się ubrać, masz dach nad głową (chyba, że jest coś o czym nie wiem). Spójrz na taką Koreę Północną i dopiero wtedy narzekaj, jak to w Polsce nie da się żyć...

Offline Isentor

• Wielki Lord Elekt
  • Reputacja: 27957
  • Zbyt pokręcony, by żyć. l zbyt rzadki, by umrzeć.
    • Karta postaci

« Odpowiedź #28130 dnia: 15 Sierpień 2012, 08:27:51 »
Ok, będę "zapierdalał".
A co, aż tak Ci źle? Może czasami trzeba sobie czegoś odmówić, ale nie głodujesz, masz w co się ubrać, masz dach nad głową (chyba, że jest coś o czym nie wiem). Spójrz na taką Koreę Północną i dopiero wtedy narzekaj, jak to w Polsce nie da się żyć...
Wyżyj za tysiąc złotych miesięcznie w dużym mieście. Powodzenia życzę. Co ma piernik do wiatraka?

Offline Koza123

• Obywatel
  • Reputacja: 1380
  • Meeeedyk!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #28131 dnia: 15 Sierpień 2012, 11:36:12 »
Co do kleru, to ja się zgadzam z teorią, że to złodzieje i powinni być traktowani na równi ze wszystkimi. A ja się pytam, dlaczego tyle jest w Polsce kościołów katolickich, przeciwko którym nikt nic nie ma, a gdyby spróbować postawić świątynię muzułmańską, to jest wielki szum i oburzenie wśród tak zwanych "prawdziwych Polaków" (czyt. bezwolnych narzędzi PiS'u).

Offline Patty

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #28132 dnia: 15 Sierpień 2012, 12:17:05 »
Bo panuje wszechobecne przekonanie o tym, że muzułmanie to terroryści.

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
  • Reputacja: 14987
    • Karta postaci

« Odpowiedź #28133 dnia: 15 Sierpień 2012, 12:39:06 »
I brudasy. I z tym się zgadzam. W Polsce jest 30 tys. muzułmanów i o 30 tys. muzułmanów za dużo. Wolę by nie wierzono już w nic, niż w tą religię, gdzie skrajny fanatyzm zakrawa o spuszczenie atomówki w niektóre części bliskiego wschodu. Amen.

Ok, będę "zapierdalał".

Tylko nie obudź się za 35 lat z ręką w nocniku, 1100 zł wypłatą i jubileuszówką po 25 latach pracy równą 4,800. Pięć dni temu właśnie taki obrazek widziałem. Dokładnie taki. Wyraz twarzy tego faceta był bezcenny jak odbierał wypłatę.

To prawda, niczego mi nie brakuje. Ale coś Ci wyjaśnię, bo może jeszcze do tego nie dorosłeś. Jesteś sobie panem domu. Nagle wchodzi Ci do mieszkania gostek w gajerku i zabiera z twojej na wpół pełnej lodówki powiedzmy 10% jedzenia. Dobiera się do twojej wypłaty i zabiera Ci kilka procent. Za jakiś czas coraz więcej i więcej. Wkurwiony odpalasz tv i oglądasz wiadomości, jak to dług publiczny się zwiększa, jak to nie ma na nic kasy, wszędzie cięcia, podnoszenia podatków. wojsko rozwalone, służba zdrowia rozwalona, afera za aferą. A twoi mili nowi lokatorzy w gajerku właśnie wydają kupę kasy na premie dla skurwieli, którzy na odpierdol zrobili swoją robotę, na wożenie swoich ciężki dup, na akcesoria, którymi mogli by się chwalić programiści z Microsoftu, na pomocników, bo przecież oni są wielce zapracowani i nie maja czasu i którym będą płacić prawie tyle co sobie. Właśnie, prawie tyle samo, wiesz ile oni zarabiają? A wiesz ile zarabiasz ty?

Offline Koza123

• Obywatel
  • Reputacja: 1380
  • Meeeedyk!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #28134 dnia: 15 Sierpień 2012, 13:12:21 »
Bo panuje wszechobecne przekonanie o tym, że muzułmanie to terroryści.

Bo pojęcie Muzułmanin zostało w Polsce wypaczone. Podobnie jak pojęcie Mason. Ale nie tylko o tym mówię. ÂŻydowskie świątynie, to również niezbyt powszechny widok. Wszystko przez PiS i jego sługusów.

Offline Patty

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #28135 dnia: 15 Sierpień 2012, 13:34:41 »
To wszystko wina rządu. I PO.

Offline Julian

• Redakcja
  • Reputacja: 6657
  • Nie tykaj stopy!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #28136 dnia: 15 Sierpień 2012, 15:19:28 »
Dzisiaj jest ÂŚwięto Wojska Polskiego. Może nad tym ktoś zacznie dyskutować.

got2

• Gość
« Odpowiedź #28137 dnia: 15 Sierpień 2012, 15:41:54 »
(Mówisz masz) Otóż wygraliśmy z bolszewikami, nad Wisłą. Działo się to 92 lata temu czyli w 1920 r.
Ktoś oglądał uroczystość w TW? Ja tak. Muszę przyznać że był trochę zbyt mały huk z armat.

Offline Julian

• Redakcja
  • Reputacja: 6657
  • Nie tykaj stopy!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #28138 dnia: 15 Sierpień 2012, 15:48:21 »
Ja oglądałem w TVP i muszę CI powiedzieć, że huk byłby większy gdyby naprawdę wystrzelili. Nie było widać przecież cofającej się lufy.

got2

• Gość
« Odpowiedź #28139 dnia: 15 Sierpień 2012, 15:54:34 »
Wiem o tym.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #28139 dnia: 15 Sierpień 2012, 15:54:34 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything