oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Nad Valfden zapanowała Veris, roku 2 IV Ery. Rośliny i zwierzęta budzą się do życia po hemisowych mrozach. Jest ciepło i słonecznie.
<szepcze> Nie demaskuj mnie... To zagranie ma na celu zniechecenie ty dwoch... Eee... Mezczyzn do mnie... To typowo kobieca zagrywka.. Ja nadal jem miecho, ale csss...</szepcze>
Moim marzeniem jest stek z delfina. Tylko cholery pod ochroną i ciężko je dorwać :/
czyli jednak zjesz ze mna pozywne amciu z soi? :3
podobno wzmacnia potemcje
ale soja zyla...Prowadzila wymiane gazowa, odzywiala sie, wydalala. Prawie jak schabowy... Znaczy swinia...
<szepcze> Nie demaskuj mnie... To zagranie ma na celu zniechecenie ty dwoch... Eee... Mezczyzn do mnie... To typowo kobieca zagrywka.. Ja nadal jem miecho, ale csss...</szepcze>KOMUS MOZE KOTLET SOJOWY ALA SCHABOWY O SMAKU KURCZAKA!???!
No proszę Cię...//www.youtube.com/watch?v=2Ppb_9DMyVMTo jest przysmak.Co ma soja do pożywnego jedzenia?Z taką siłą się nie igra. Jeszcze bym Ci kręgosłup złamał. A przecież tego nie chcemy. Ta Twoja soja nawet łąki nie widziała.Dobrze pamiętam jak mówiłaś o tym, że lubisz mieć mięso w ustach.
No proszę Cię...//www.youtube.com/watch?v=2Ppb_9DMyVMTo jest przysmak.
Szczególnie lubię mięso bo dobrze się je gryzie...
To wyjaśnienie jest wielce wymowne.
Elrondzie! Czyń honory!