oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Nad Valfden zapanowała Veris, roku 2 IV Ery. Rośliny i zwierzęta budzą się do życia po hemisowych mrozach. Jest ciepło i słonecznie.
Ok. Przejmujesz dowództwo.
Poczekaj. <wybywa gdzieś i wraca po chwili ubrany w coś, co wygląda jak mundur> Gordian, zdobądź zapasy amunicji. Leć do Biedronki po papier. Edzio, przejrzyj zdjęcia Isa z fejsika i orientując się tłem dowiedź się, gdzie on dokładnie mieszka. Aragorn, przeprowadź wywiad wśród sąsiadów. Dowiedź się kiedy i z kim Is wychodzi z domu. Adaś, zrób mi kawę. Rozpuszczalną, bez mleka, dwie łyżeczki cukru. Panowie migiem! Nie mamy czasu!
Ale ja nie gram supportem. Ja zawsze zwiad albo sanitariusz. ;/
Naprawdę żenada jaką czuję gdy widzę Twoje wypowiedzi jest nieopisana...Momentami zaprawdę jesteś żałosny...
Ok. Kampię w fajnych krzakach. Otgowałem wam cel. Uwaga na snajperów na dachu. Dwóch ich tam jest. No i jeszcze przy głównym wejściu ktoś claymore rozstawił więc jeśli mamy jakiegoś technika to niech im tam podrzuci ze dwa granaty. Czekam na rozkazy. <hszzsyt>
<szum>Drago<szum>zgłoś<szum>się<szum> Pierdolona krótkofalówka! <trzask>
<lekko podskakując i śpiewając piosenkę doszedł do monopolowego> Pięć litrów... Hmm... Osiem litrów wódki. I papier toaletowy.
<szum>Snajperzy<szum>zała<szum>twieni<szum>
<Podaje z smętną miną kawę rozpuszczalną z dwoma łyżeczkami cukru> Szefie nie ma lepszej pracy dla mnie?
I Ty nas pouczasz o dystansie do siebie? o.O
Robienie sobie jaj i dystans do siebie to jedno, a notoryczny seksizm i zachowywanie się jak zdarta płyta to drugie... Jak tego nie rozumiesz to Ci współczuję...
Dlaczego nie chce mi zaakceptować mojego maila, jak się rejestruje na Origin?Ja chce ME3 Demo
Dymuś kobiety. Ich racja jest najmojsza, nawet gdy nie mają racji, czyli w zasadzie zawsze.
Ujmę mój argument względem fasoli w trzech słowach: Sam ją gotowałem.