No to ja napisze oczekiwania, niekoniecznie szczere, tak tylko by Isu mógł zachwalać nadchodzący twór.
Ehm... ehm...
Niewiele czasu pozostało do wydarzenia oczekiwanego przez niezliczone rzesze użytkowników Tawerny Gothic. Nowa odsłona portalu zbliża się wielkimi krokami. Jakie są oczekiwania co do ściśle tajnego projektu, którego elementy wcale nie były pokazywane na Forum Weteranów, które ta naprawdę nie istnieje i jest tylko teorią spiskową? Otóż wypowiadając się chyba za wszystkich użytkowników, oczekuję że nowa odsłona będzie funkcjonalna i wygodna. Intuicyjna. Tak by nie trzeba było szukać odpowiednich zakładek i linków, lecz by można było obsługiwać ją z zamkniętymi oczyma. Ponad to oczekuję, że będzie ona estetyczna. By cieszyła oko, a nie odstraszała swoją szpetotą, jakoby łysa Niemka w wieku lat czterdziestu dwóch. Poza tym mam wielka nadzieję, że pojawi się ona jak najszybciej, ze jej premiera nie będzie odraczana z błahych powodów ja na przykład porwanie Isentora dla okupu. Ta więc zbierzmy moje (i zapewne reszty użytkowników) oczekiwania w jedno. Funkcjonalność, czytelność, estetyka i szybka premiera! Oto czego oczekujemy! No i cycki.