Autor Wątek: Offtopic  (Przeczytany 3919348 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Isentor

• Wielki Lord Elekt
  • Reputacja: 27957
  • Zbyt pokręcony, by żyć. l zbyt rzadki, by umrzeć.
    • Karta postaci

Odp: Offtopic
« Odpowiedź #1700 dnia: 31 Maj 2010, 22:38:57 »
O smoku i dziewicy ;d
Dawno, dawno temu w odległej krainie, za morzem lubieżników i górami cycatych wiedźm żył sobie smok. Na dźwięk jego imienia drżeli nawet najdzielniejsi wojowie. A na imię było mu Bartek.

Opowiadać dalej?

Offline Sirius

• Magnat
  • Reputacja: 65
  • Nie, nie wiem gdzie jest twój kotek.
« Odpowiedź #1701 dnia: 31 Maj 2010, 22:40:22 »
Taaak!

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #1701 dnia: 31 Maj 2010, 22:40:22 »

Offline Isentor

• Wielki Lord Elekt
    • Karta postaci

« Odpowiedź #1702 dnia: 31 Maj 2010, 22:44:57 »
Bartek był spokojnym i potulnym smokiem, zupełnie innym niż opowiadano w plotkach i legendach. Pewnego dnia, kiedy to Bartek przechadzał się na łące wraz z owieczkami w poszukiwaniu świeżych mleczy, usłyszał królewskiego posłańca. Zbliżył się do krzykliwego i garbatego faceta w dziwnej szacie. Usłyszał od niego obietnice o bogactwie, ręce królewny i dożywotnim zapasie tytoniu do fajek. Wszystko to za poskromienie dziewicy terroryzującej królestwo.

Macie już dość?

Offline Gunses

• Arystokrata
  • Reputacja: 14198
  • jak z debilem.
    • Karta postaci

« Odpowiedź #1703 dnia: 31 Maj 2010, 23:18:23 »
prO!

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
  • Reputacja: 14987
    • Karta postaci

« Odpowiedź #1704 dnia: 31 Maj 2010, 23:38:36 »
Jeszcze!

Pabloo

• Gość
« Odpowiedź #1705 dnia: 01 Czerwiec 2010, 11:09:05 »
Dawaj dalej ,ale chyba wiem co będzie ,czy dziewica miała na imię Grison?
« Ostatnia zmiana: 01 Czerwiec 2010, 11:11:56 wysłana przez Proglan »

Offline Grison

• Weteran
  • Reputacja: 2319
  • Grisq. :*
    • Karta postaci

« Odpowiedź #1706 dnia: 01 Czerwiec 2010, 16:11:08 »
Dawaj dalej ,ale chyba wiem co będzie ,czy dziewica miała na imię Grison?
Nie, znam tą bajkę. Dziewicy było na imię Proglan i jej problemem było łysienie oraz słuchanie amerykańskiego rapu, którego słów oprócz "joł madafaka tejk dis szit", nie rozumiała. ;/

Offline Isentor

• Wielki Lord Elekt
    • Karta postaci

« Odpowiedź #1707 dnia: 01 Czerwiec 2010, 16:26:02 »
Nie opowiadam bo przeszkadzacie.  :angry:

Offline Foltest

• Magnat
  • Reputacja: 24
  • Chaos rodzi więcej chaosu.
« Odpowiedź #1708 dnia: 01 Czerwiec 2010, 16:49:36 »
Glison i Plolglan macie wpieldol! Powiem blatu!
Papciu Isentorze, opowiadaj dalej ^^
« Ostatnia zmiana: 01 Czerwiec 2010, 16:52:31 wysłana przez Foltest »

Pabloo

• Gość
« Odpowiedź #1709 dnia: 01 Czerwiec 2010, 20:17:30 »
Nie, znam tą bajkę. Dziewicy było na imię Proglan i jej problemem było łysienie oraz słuchanie amerykańskiego rapu, którego słów oprócz "joł madafaka tejk dis szit", nie rozumiała. ;/
A gadaliście że ja wszystko biorę na serio  facepalm  ,ale dobra wytłumaczę Ci coś do twojej pustej głoffki otóż tak:
1. Nie mam problemu z włosami ,nie łysieje tylko gole je na łyso bo lubię ,jakiś problem? to tak samo mieć problem do kogoś np metalowca że ma długie włosy.  facepalm
2. Jeżeli chodzi o rap nie wiem czy to co napisałeś był sarkazm czy co ,ale jakbym to wrzucił na największą stronę internetowa o Hip-Hopie to była by polewka przez wiele lat. Co masz do rapu ,jakiś problem? przeszkadza ci to ,nie słuchaj proste! ,to tak jam mieć problem do metalowca że słucha matalu ,każdy słucha to co lubi a krytykę hejterowską zostaw to dla siebie ,gdzie się tego nauczyłeś  od swojej idolki Martynki czy bierzesz przykład od twoich "kolegów" hejktersów co siedzą na YT i krytykuja a prosto w twarz nie powiedzą bo się boja bo by dostali wpierdol. Albo słuchasz swoich durnych kumpli jeżeli ich w ogóle masz i gadają głupoty bo maja ciemnogród w ogłowie? Co do słów "joł madafaka tejk dis szit" jesteś żenujący bo nie wiesz co to kultura HH a tym bardziej rap i nie wiesz o czym oni nawijają ,to stąd u ciebie ten ciemnogród w główce ,z biegiem lat robisz się głupszy. Bo inaczej tego wytłumaczyć się nie da chyba że dostałeś wpierdol od tego co słucha rapu i teraz przez całe życie będziesz pierdolił te głupoty.
« Ostatnia zmiana: 01 Czerwiec 2010, 20:50:50 wysłana przez Proglan »

Offline Grison

• Weteran
  • Reputacja: 2319
  • Grisq. :*
    • Karta postaci

« Odpowiedź #1710 dnia: 01 Czerwiec 2010, 20:51:27 »
A gadaliście że ja wszystko biorę na serio facepalm

Postem, który cytuję udowodniłeś, że właśnie bierzesz wszystko na serio.  

ale dobra wytłumaczę Ci coś do twojej pustej głoffki otóż tak:

Pustej główki? ;/ Cóż, to chyba nie ze mnie śmieje się całe forum i to nie moje kolejne wcielenia i próby podejścia do forumowej społeczności komentują z żalem w sercu.

1. Nie mam problemu z włosami ,nie łysieje tylko gole je na łyso to w czymś jest problem? to tak samo mieć problem do metalowca że ma długie włosy.  facepalm

Czyżbyśmy brali wszystko na serio? ;/

2. Jeżeli chodzi o rap nie wiem czy to co napisałeś był sarkazm czy co ,ale jakbym to wrzucił na największą stronę internetowa o Hip-Hopie to była by polewka przez wiele lat. Co masz do rapu ,jakiś problem? przeszkadza ci to ,nie słuchaj proste! ,to tak jam mieć problem do metalowca że słucha matalu ,każdy słucha to co lubi a krytykę hejterowską zostaw to dla siebie ,gdzie się tego nauczyłeś  od swojej idolki Martynki czy bierzesz przykład od twoich "kolegów" hejktersów co siedzą na YT i krytykuja a prosto w twarz nie powiedzą bo się boja bo by dostali wpierdol. Albo słuchasz swoich durnych kumpli jeżeli ich w ogóle masz i gadają głupoty bo maja ciemnogród w ogłowie? Co do słów "joł madafaka tejk dis szit" jesteś żenujący bo nie wiesz co to kultura HH a tym bardziej rap i nie wiesz o czym oni nawijają ,to stąd u ciebie ten ciemnogród w główce ,z biegiem lat robisz się głupszy. Bo inaczej tego wytłumaczyć się nie da chyba że dostałeś wpierdol od tego co słucha rapu i teraz przez całe życie będziesz pierdolił te głupoty.

Zbieram się z podłogi...
Kolejny raz zupełnie nie zrozumiałeś lub nie chciałeś zrozumieć tego co ktoś coś do ciebie napisał.
Nie mam problemu z rapem, tym mądrym. Tym gdzie w co drugim słowie nie pada "fuck police" i tym podobne durnoty. Bo szanuje tą kulturę. W metalu czy rocku też znajdzie się coś tak żałosnego, że szkoda gadać. Nie wiem w jaki sposób po raz n'ty do wypowiedzi dorobiłeś sobie własną filozofię i całą historię zaczynając od porównywania rozmówcy do internetowej ciemnoty, przez dostawanie od kogoś, jak to ładnie określiłeś "wpierdol". Nie zrozumiałeś, tak wiec wytłumaczę ci żart.

Dziewicy było na imię Proglan i jej problemem było łysienie oraz słuchanie amerykańskiego rapu, którego słów oprócz "joł madafaka tejk dis szit", nie rozumiała. ;/
Miało to być zadrwienie z twojej umiejętności słuchania angielskiego tekstu, której oczywiście nie znam, gdyż jest to żart. To tak na wypadek, gdybyś znowu nie zrozumiał i zaraz wyskoczył z czymś w rodzaju: "sam nie umiesz angielskiego, bo jesteś ciemny i masz ciemnogród w głowie ty idioto i pewnie dostałeś wpierdol od anglisty dlatego tak piszesz!!!111oneoneone".

Albo słuchasz swoich durnych kumpli jeżeli ich w ogóle masz i gadają głupoty bo maja ciemnogród w ogłowie?

Mam misiaczq. Myślę, że to inteligentni ludzie i słuchają oni różnej muzyki. Dlatego też nie porównuj mnie do "hejtera", bo nigdy w ostrych słowach nie komentowałem na żadnym yt czy czymś innym utworów, nawet tych, które były żenujące. Szkoda czasu.
« Ostatnia zmiana: 01 Czerwiec 2010, 20:53:58 wysłana przez Grison »

Offline Mantos

• Weteran
  • Reputacja: 294
  • de Freszmejker
    • Karta postaci

« Odpowiedź #1711 dnia: 01 Czerwiec 2010, 20:53:32 »
facepalm

Offline Isentor

• Wielki Lord Elekt
    • Karta postaci

« Odpowiedź #1712 dnia: 01 Czerwiec 2010, 21:24:01 »
Poszedł...dokończę bajkę na blogu.

Pabloo

• Gość
« Odpowiedź #1713 dnia: 01 Czerwiec 2010, 21:25:00 »
Postem, który cytuję udowodniłeś, że właśnie bierzesz wszystko na serio.  
Możliwe ,ale ja u ciebie nie potrafię tego odróżnić :)
Pustej główki? ;/ Cóż, to chyba nie ze mnie śmieje się całe forum i to nie moje kolejne wcielenia i próby podejścia do forumowej społeczności komentują z żalem w sercu.
facepalm facepalm facepalm
Czyżbyśmy brali wszystko na serio? ;/
Ty mi to powiedz bo ty się zbulwersowałeś.

Zbieram się z podłogi...
Kolejny raz zupełnie nie zrozumiałeś lub nie chciałeś zrozumieć tego co ktoś coś do ciebie napisał.
Nie mam problemu z rapem, tym mądrym. Tym gdzie w co drugim słowie nie pada "fuck police" i tym podobne durnoty. Bo szanuje tą kulturę.
Powiedz mi kogo słuchasz ,nie ma określenia "mądry rap" każdy słucha takiego jakiego się podoba i jaki jest zawarty w nim tekst ,czy jest przekaz ,są też spawy oczywiste którego/której grupy rap jest dobry i jest lepszy od tamtego ,tak jak już napisałem jest to sprawa ,zawartość tekstu czy jest przekaz i czy podoba się. Puść sobie czołowych wykonawców  rapu np. Nas ,2Pac ,Big L ,Notorius B.I.G  .N.W.A ,Dr. Dre ,Ice Cube ,Eazy-E  i jak znasz angielski posłuchaj o czym oni nawijają  a w ich tekstach jest „fuck police” itp ,itd byli prześladowani przez gliny ,rząd nie pomagał im ,ich rodzinom i wiele innym ,czepiali się ,większość z nich to byli biedacy urodzili się w slumsach ,ale kochali hiphop i robili rap i dzięki temu rapu są aż do teraz są najbardziej najpopularniejsi /rozpoznawalni  z raperów nawet ci którzy nie żyją  ,dorobili się an tym ,a ich rap był prosto z serca o tym czego doświadczyli w swoim życiu i każdy kto należy do kultury hiphop i słucha rapu ma dla nich szacunek ,są dla nas guru!

Mam misiaczq. Myślę, że to inteligentni ludzie i słuchają oni różnej muzyki. Dlatego też nie porównuj mnie do "hejtera", bo nigdy w ostrych słowach nie komentowałem na żadnym yt czy czymś innym utworów, nawet tych, które były żenujące. Szkoda czasu.
No i dobrze ,rób tak dalej ,tak samo jak ja nigdy nie skrytykowałem ostro żadnego utworu ,nawet jak nie był to rap.

PS: Nie słucham tylko Amerykańskiego Rapu w ty Gangsta Rap ,ale też i Polski.
« Ostatnia zmiana: 01 Czerwiec 2010, 21:51:31 wysłana przez Proglan »

Offline Sirius

• Magnat
  • Reputacja: 65
  • Nie, nie wiem gdzie jest twój kotek.
« Odpowiedź #1714 dnia: 01 Czerwiec 2010, 21:29:08 »
Jaaaaaaaaaaaaaaapaaaaaaaaaaaaaaaa booooooooooooocie !

Offline Gunses

• Arystokrata
  • jak z debilem.
    • Karta postaci

« Odpowiedź #1715 dnia: 01 Czerwiec 2010, 23:29:56 »
Dlaczego on stawia przecinki po spacji, a nie przed? To się robi frustrujące ;f

Offline Isentor

• Wielki Lord Elekt
    • Karta postaci

« Odpowiedź #1716 dnia: 01 Czerwiec 2010, 23:34:31 »
Bo Arabowie piszą z prawej do lewej. Wygoń ktoś Mentosa bo chce żebym go nauczał. :(

Offline Gunses

• Arystokrata
  • jak z debilem.
    • Karta postaci

« Odpowiedź #1717 dnia: 01 Czerwiec 2010, 23:57:10 »
Klepnij mu Nauczony. I tak nie gra ostatnio ;f

Offline Robben

• Magnat
  • Reputacja: 97
« Odpowiedź #1718 dnia: 02 Czerwiec 2010, 01:15:11 »
Proglan, czemu ty za każdym razem musisz wnikać w posty innych? Gris to napisał dla jaj, a ty od razu się rozpisujesz i pokazujesz wszystkim, że się znasz. ;/ Straciłeś tylko czas, bo kogo to interesuje?

Pabloo

• Gość
« Odpowiedź #1719 dnia: 02 Czerwiec 2010, 13:54:06 »
Proglan, czemu ty za każdym razem musisz wnikać w posty innych?
Nie, jeżeli odczuje sarkazm.

Gris to napisał dla jaj, a ty od razu się rozpisujesz i pokazujesz wszystkim, że się znasz. ;/
Możliwe, ale ja już napisałem że nie odczułem tego od niego i stąd ta dyskusja. Tak znam się bo należę do tej kultury.

Straciłeś tylko czas, bo kogo to interesuje?
Możliwe że nikogo, ale czasu nie straciłem.
« Ostatnia zmiana: 02 Czerwiec 2010, 13:56:37 wysłana przez Proglan »

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #1719 dnia: 02 Czerwiec 2010, 13:54:06 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18