A gadaliście że ja wszystko biorę na serio facepalm
Postem, który cytuję udowodniłeś, że właśnie bierzesz wszystko na serio.
ale dobra wytłumaczę Ci coś do twojej pustej głoffki otóż tak:
Pustej główki? ;/ Cóż, to chyba nie ze mnie śmieje się całe forum i to nie moje kolejne wcielenia i próby podejścia do forumowej społeczności komentują z żalem w sercu.
1. Nie mam problemu z włosami ,nie łysieje tylko gole je na łyso to w czymś jest problem? to tak samo mieć problem do metalowca że ma długie włosy. facepalm
Czyżbyśmy brali wszystko na serio? ;/
2. Jeżeli chodzi o rap nie wiem czy to co napisałeś był sarkazm czy co ,ale jakbym to wrzucił na największą stronę internetowa o Hip-Hopie to była by polewka przez wiele lat. Co masz do rapu ,jakiś problem? przeszkadza ci to ,nie słuchaj proste! ,to tak jam mieć problem do metalowca że słucha matalu ,każdy słucha to co lubi a krytykę hejterowską zostaw to dla siebie ,gdzie się tego nauczyłeś od swojej idolki Martynki czy bierzesz przykład od twoich "kolegów" hejktersów co siedzą na YT i krytykuja a prosto w twarz nie powiedzą bo się boja bo by dostali wpierdol. Albo słuchasz swoich durnych kumpli jeżeli ich w ogóle masz i gadają głupoty bo maja ciemnogród w ogłowie? Co do słów "joł madafaka tejk dis szit" jesteś żenujący bo nie wiesz co to kultura HH a tym bardziej rap i nie wiesz o czym oni nawijają ,to stąd u ciebie ten ciemnogród w główce ,z biegiem lat robisz się głupszy. Bo inaczej tego wytłumaczyć się nie da chyba że dostałeś wpierdol od tego co słucha rapu i teraz przez całe życie będziesz pierdolił te głupoty.
Zbieram się z podłogi...
Kolejny raz zupełnie nie zrozumiałeś lub nie chciałeś zrozumieć tego co ktoś coś do ciebie napisał.
Nie mam problemu z rapem, tym mądrym. Tym gdzie w co drugim słowie nie pada "fuck police" i tym podobne durnoty. Bo szanuje tą kulturę. W metalu czy rocku też znajdzie się coś tak żałosnego, że szkoda gadać. Nie wiem w jaki sposób po raz n'ty do wypowiedzi dorobiłeś sobie własną filozofię i całą historię zaczynając od porównywania rozmówcy do internetowej ciemnoty, przez dostawanie od kogoś, jak to ładnie określiłeś "wpierdol". Nie zrozumiałeś, tak wiec wytłumaczę ci żart.
Dziewicy było na imię Proglan i jej problemem było łysienie oraz słuchanie amerykańskiego rapu, którego słów oprócz "joł madafaka tejk dis szit", nie rozumiała. ;/
Miało to być zadrwienie z twojej umiejętności słuchania angielskiego tekstu, której oczywiście nie znam,
gdyż jest to żart. To tak na wypadek, gdybyś znowu nie zrozumiał i zaraz wyskoczył z czymś w rodzaju: "sam nie umiesz angielskiego, bo jesteś ciemny i masz ciemnogród w głowie ty idioto i pewnie dostałeś wpierdol od anglisty dlatego tak piszesz!!!111oneoneone".
Albo słuchasz swoich durnych kumpli jeżeli ich w ogóle masz i gadają głupoty bo maja ciemnogród w ogłowie?
Mam misiaczq. Myślę, że to inteligentni ludzie i słuchają oni różnej muzyki. Dlatego też nie porównuj mnie do "hejtera", bo nigdy w ostrych słowach nie komentowałem na żadnym yt czy czymś innym utworów, nawet tych, które były żenujące. Szkoda czasu.