Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Offtopic

<< < (6603/6650) > >>

Κεαηυ:
Zależy co się rozumie przez zwrot smutna historia. Jeśli chodzi o to, iż jest to smutne jako całokształt, to aż włos mi się jeży, lecz jeśli chodzi o to, że smutne jest istnienie takich osób jak z tej historii, to muszę się zgodzić z przedpiśćcą.

Kozłow:

--- Cytat: Epikur w 25 Lipiec 2016, 00:31:44 ---Zależy co się rozumie przez zwrot smutna historia. Jeśli chodzi o to, iż jest to smutne jako całokształt, to aż włos mi się jeży, lecz jeśli chodzi o to, że smutne jest istnienie takich osób jak z tej historii, to muszę się zgodzić z przedpiśćcą.

--- Koniec cytatu ---

Przez smutna historia rozumiem to, że jest to smutna historia :( :( :( (3x emot smutku dla zaznaczenia, że mam to za naprawdę smutną historię :( - oho i czwarty raz...)

[pp: 334]

Κεαηυ:
Aha... Twoja reakcja jest naprawdę ciekawa, a na potwierdzenie tego nie mam niestety nic :p.
Ale dzisiaj cudowna pogoda przynajmniej jest. Chmury burzowe. Ciemno jak tam gdzie światło nie dochodzi i na burzę się zbiera... Są pozytywy.

Julian:
Problemów  z pogodą i chmurami burzowymi nie będziesz miał, gdy wolne dnie przesiedzisz w domu z opuszczonymi roletami jak ja. Ostatnio o ulewie dowiedziałem się, gdy poszedłęm na papierosa pod blok.

Kozłow:

--- Cytat: Julian w 25 Lipiec 2016, 11:41:01 ---Ostatnio o ulewie dowiedziałem się, gdy poszedłęm na papierosa pod blok.

--- Koniec cytatu ---
Pal w pokoju, po co narażać się na dodatkowe spotkania z ludźmi?

[pp:333 (1/2 Szatana)]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej