Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Offtopic

<< < (6604/6650) > >>

Isentor:

--- Cytat: Epikur w 22 Lipiec 2016, 18:38:13 ---Kto się wybiera na światowe dni młodzieży? ^^. To atrakcja dla osób w takim wieku, dopóki jeszcze tli się w was choć jedna Boska iskierka.

--- Koniec cytatu ---
Kuszące, słyszałem, że może być bombowo. <aniol>

Κεαηυ:
Isentor: Nie przesadzaj. Na początku nie będzie bombowo. Zbyt duża ochrona. Dopiero po wszystkim, gdy czujność zmaleje, można się spodziewać czyjegoś wybuchowego temperamentu.

Isentor:

--- Cytat: Epikur w 25 Lipiec 2016, 13:20:48 ---Isentor: Nie przesadzaj. Na początku nie będzie bombowo. Zbyt duża ochrona. Dopiero po wszystkim, gdy czujność zmaleje, można się spodziewać czyjegoś wybuchowego temperamentu.

--- Koniec cytatu ---
W Nicei ten plan wypalił. Na mistrzostwach świata służby stawały na głowie. Tak prawdę mówiąc to nawet nie wiemy, czy kogoś nie złapali. Podawanie takiej informacji publicznie byłoby nierozważne. Ale po mistrzostwach, jak służby, które pracowały po 24h idą na zasłużony urlop. Szykuje się święto narodowe i krajowa laba i dopiero wtedy dochodzi do ataku. Kiedy kot spał na plaży. <aniol>

Myślisz, że u nas służby zluzują z niedzieli na poniedziałek, kiedy wszyscy będą powracać do swych domów po ÂŚDM? W sumie łatwiej wejść z pasem szahida do autobusu z pielgrzymami przy miejskich PKSie, niż na pole, gdzie odbywają się ÂŚDM.

Κεαηυ:
Bo tak będzie. Już się szykują. Tak jak ten irakijczyk w ÂŁodzi. Mam szczęście, że mnie w Polsce nie ma.

Julian:

--- Cytat: Kozłow w 25 Lipiec 2016, 12:53:22 ---[pp:333 (1/2 Szatana)]

--- Koniec cytatu ---

ÂŚmiechłem sążnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej