Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Offtopic
Κεαηυ:
--- Cytat: Kozłow ---Nie jestem co prawda ateistą (bo ateizm to tylko chrześcijaństwo, ale z dupy strony), ale: nie.
--- Koniec cytatu ---
Właśnie o to chodzi, że ateizm nie jest ściśle związany z konkretną religią, ale obecnie najczęściej jest utożsamiany z tą hipokryzją co jest wśród chrześcijan. Prawdziwych ateistów jest naprawdę niewielu.
--- Cytuj ---Zdaje się, że nie żyje, Epikurze.
--- Koniec cytatu ---
Bzdura! Towarzysz lenin wiecznie żyw!
Kozłow:
Nie róbmy z offtopu dyskusji teologicznych, chociaż to wielce kusząca propozycja!
--- Cytuj ---Bzdura! Towarzysz lenin wiecznie żyw!
--- Koniec cytatu ---
[pp:336]
Κεαηυ:
Offtopic to jest temat na wszelkie dyskusje, czyli religię również można w to wliczyć, ale dobrze.
Pokemon go mnie przeraża. Nie można już normalnie zwłok w głuszy wyrzucić, by któryś z nich ich mie odnalazł w poszukiwaniu pokemona :/. Nie wspomnę już o tych wszystkich typkach latających po ulicach...
Xvier aep Deler:
W piatek miałem 1h czasu na mieście, postanowiłem połapać. Pod kościołem ewangelickim 3 wabiki odpalone siedzi 3 kolesi, w ciagu 15 min zebrało się z 20/30 osób, a jeden koleś zaczyna się wydzierać na kumpla. "PO CHUJ TO PIWO PIÂŁEÂŚ, POD GEMINI JEST ONYX, KURWA JA CHCE ONYXA 12 MIN MAMY! NIE MA SZANS KURWA PO CHUJ TO PIÂŁEÂŚ." xD
Kozłow:
--- Cytat: Xvier aep Deler w 24 Lipiec 2016, 19:07:07 ---W piatek miałem 1h czasu na mieście, postanowiłem połapać. Pod kościołem ewangelickim 3 wabiki odpalone siedzi 3 kolesi, w ciagu 15 min zebrało się z 20/30 osób, a jeden koleś zaczyna się wydzierać na kumpla. "PO CHUJ TO PIWO PIÂŁEÂŚ, POD GEMINI JEST ONYX, KURWA JA CHCE ONYXA 12 MIN MAMY! NIE MA SZANS KURWA PO CHUJ TO PIÂŁEÂŚ." xD
--- Koniec cytatu ---
Faktycznie smutna historia :(
[pp:335]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej