oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Nad Valfden zapanowała Veris, roku 2 IV Ery. Rośliny i zwierzęta budzą się do życia po hemisowych mrozach. Jest ciepło i słonecznie.
Lilth, oglądaj://www.youtube.com/watch?v=PGMOS3YDCSE
A tu się nie zgodzę Braki w krwi mam uzupełnione.
Moja siostra ma szczura O.o ÂŁazi po mnie o.O
Mrrr... <uśmiecha się dwuznacznie>
Nie ma wspanialszych istot niż te krzywogłowe, wielkodupne, szczurasy z glistowatymi ogonami :3
Właśnie przeżyłam coś dziwnego... Orgazm przez łzy...Ech Judeau, Pipin, Corcus, Caska umiejąca powiedzieć coś poza "augugubleble" i "aaaaach"... Cała stara drużyna Jastrzębia... Nigdy nie wybaczę Griffithowi tego co zrobił...Mrrr... <uśmiecha się dwuznacznie>
Ja mam kota. 4 kilo, dwuletni, łowny, czarny jak noc.
Ja nigdy nie mogłem jakoś przyzwyczaić się do tych japońskich bajek. Jedyne co oglądałem to Pokemony w dzieciństwie :/
Kup sobie miotłę i czarownicą zostań.
Od Draga usłyszałbym: "Oho, tuczymy".
Wojna, latające flaki, seks, polityka, skrytobójstwa, potwory, gwałty, bitwy, ogromne mieczyska, orgie, rzezie, religia, etc.
Wcale nie. 4 kilo to tak akurat...
Chyba oprócz seksu to wszystko było w Claymore.
Klimaty fajne, rozumiem. Ale mnie odtrącają ogólnie te animowane japońskie bajki. Ten styl rysowania. Nigdy nie przepadałem za bajkami. Jedynie w dzisiejszych czasach graficy komputerowi są wstanie tak świetnie zrobić film animowany, że w ogóle nie zwraca się uwagi że to "bajka".
<całuje po szyi>
Co ciekawe. Ja mam kota. 4 kilo, dwuletni, łowny, czarny jak noc.
Ee tam. Griffith jest właśnie przezajebistą postacią. Moją ulubioną po Judeau i Serpico. Zajebiście zrobił.
Bo większosć tych bajek to chłam jest. ALe Berserk to porządna liga. Wojna, latające flaki, seks, polityka, skrytobójstwa, potwory, gwałty, bitwy, ogromne mieczyska, orgie, rzezie, religia, etc.
No chyba że. Na pocieszenie dodam, że rysunki w Bersie to naprawdę mistrzostwo i nie przypomina on swoim stylem innych mang. http://www.online.berserkfan.info/Tom_34
<uśmiecha się tryumfalnie> Co ciekawe, jak miałam szczura to bał się go nawet Akita Inu i Owczarek Podhalański <3
Tyle że Klejmur to lekki klimacik + takie trochę młodzieżowe. Wiesz, jakieś specjalne umiejętności, ruchy, etc. Berserk ma typowy klimat dark fantasy rodem z książek.No chyba że. Na pocieszenie dodam, że rysunki w Bersie to naprawdę mistrzostwo i nie przypomina on swoim stylem innych mang. http://www.online.berserkfan.info/Tom_34
Zauważyłem że postaciom zwykle bliżej do europejczyków, niż do azjatów.<gryzie pieszczotliwie>Ale to psy :/ mój skurczybyk ściągnął 20cm z ogonem szczura. Tylko go nie zeżarł.