Tawerna Gothic > Serwis

Encyklopedia

<< < (3/4) > >>

Arthas:
Chciałbym dodać, że nad edycją i poprawą postów czuwa przede wszystkim DODO, czasem mu pomagam, ale w niewielkim stopniu. Od jakiegoś czasu sprawdzamy każde hasło i poprawiamy je tak, aby było "wolne od błędów''. Przy sprawdzaniu u _Snopka_ nie zauważyłem bardzo rzucających się w oczy błędów, występowały sporadycznie, więc niemal nie było czego poprawiać. Naszym zadaniem jest przede wszystkim poprawa samych wyrazów, by były one prawidłowe, nie brakowało w nich liter i czytało się je z przyjemnością. Jeśli chodzi o powtórzenia i zmienianie cudzych tekstów, to już inna sprawa.

Isentor:
Od dłuższego czasu nie widzę jakichkolwiek postępów w encyklopedii DODO zakazał dodawania nowych wpisów oczywiście niesłusznie i niepotrzebnie ponieważ raz, nikt nic nie dodaje a nowe wpisy przydałby się bardzo, dwa screeny czy inne rzeczy i tak nie są dostarczane. Tak więc od teraz macie pełne prawo dodawać hasła do encyklopedii a ekipa zajmująca się jej estetyką niech dalej robi swoje.

P.S.
Zatrzymanie dodawania nowych wpisów było bezsensowne...

Jest to kolejny dowód na to, że dodo nie powinien pełnić funkcji moderatora na tym forum. Oczywiście owa osobistość uznała, że jest na tyle ustawiona na tym portalu aby móc podejmować takie decyzję samodzielnie nie powiadamiając nawet o tym innych adminów. // Thoro

Casano:
Encyklopedia, to jeden z bardzo ważnych dodatków na forum. Wstrzymanie encyklopedii, niemiało najmniejszego sensu, tym bardziej że w encyklopedii, są nadal duże dziury. Odpowiedzialny za nią moderator, w tym przypadku DODO, zniweczył tą sprawe. Radze, takie projekty traktować, poważnie, tym bardziej jak dana osoba zobowiązała się do niego., a w tym przypadku jest nim DODO.

Ps. Coraz bardziej mi podpadasz.

Sir_William:
Cóż, myślę, że DODO chciał wykonać pracę na pewnym etapie i nie chciał by haseł przybywało, bo musiałby się po raz enty wracać do jakiejś litery. Dlatego zahamowanie dodawania nowych haseł było dobrym wyjściem, jednak, kiedy praca się przeciągnęła, nie wyglądało to najlepiej.
Aktualnie nie wiem czy jeszcze są robione (oficjalnie) te screen'shoty, gdyż wiem, iż ja i DODO pracujemy nad tym aktualnie.

^Powyższy post miał charakter usprawiedliwienia^

Thoro:

--- Cytuj --- ^Powyższy post miał charakter usprawiedliwienia^
--- Koniec cytatu ---

Pozwól, że dodo za swe (niekiedy głupie i nie przemyślane) czyny będzie odpowiadał osobiście.

--- Cytuj ---Cóż, myślę, że DODO chciał wykonać pracę na pewnym etapie i nie chciał by haseł przybywało, bo musiałby się po raz enty wracać do jakiejś litery. Dlatego zahamowanie dodawania nowych haseł było dobrym wyjściem, jednak, kiedy praca się przeciągnęła, nie wyglądało to najlepiej.
--- Koniec cytatu ---

A czy usprawiedliwia go to, z robienia kompletnej samowolki? O ile wiem nikt z administratorów nie został poinformowany o kolejnej wspaniałej oraz bardzo przemyślanej akcji doda, z ręki samego wykonawcy.

Ps. Ciekawe jaki będzie kolejny pomysł pana doda. Co jeszcze przygotuje, aby umilić nam egzystencję na forum niczym wysoki Roman naukę w placówkach szkolnych?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej