Tawerna Gothic > Serwis

Encyklopedia

(1/4) > >>

_Snopek_:
Witam zakładając ten temat chciałbym zarezerwować sobie 5 haseł jakie mam nadzieje w niedalekiej przyszłości dodać do naszej encyklopedji. Są to trzy klany kolejno Wilka, Młota i Ognia, Wieża Xardasa oraz Klasztor Magów ognia z G III. Prosze o nie zatwierdzenie przez moderatorów takich haseł jeśli ktoś spróbuje je dodać.

Pozdrawiam _Snopek_

Sorki za bład już w samym słowie encyklopedia ale jestem troche zdenerwowany bo właśnie wróciłem z meczu i nie powiem gdyż troche w głowie mi szumi.

Isentor:
Encyklopedia działa na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy" jednak skoro tak ładnie prosisz nie zatwierdzimy takowych haseł jeśli się ukarzą, poczekamy do twojej publikacji a następnie wybierzemy najlepsze wersje w pośród dostępnych. Jeśli chcesz mieć pewność, że wszystkie twoje hasła zostaną opublikowane napisz je porządnie.  

_Snopek_:
Do wszystkiego zabieram się z odpowiednią motywacją.
Zamierzam stworzyć mini prezentacje tych miejsc tak aby każdy kto jeszcze tam nie zaglądał wiedział czego można sie spodziewać.
W weekend mam nadzieje dodać pierwszy temat   jednak muszę podkęcić tempo bo jedno hasło na tydzień to już podchodzi pod lenistwo.

Casano:

--- Cytuj ---Witam zakładając ten temat chciałbym zarezerwować sobie 5 haseł jakie mam nadzieje w niedalekiej przyszłości dodać do naszej encyklopedji. Są to trzy klany kolejno Wilka, Młota i Ognia, Wieża Xardasa oraz Klasztor Magów ognia z G III. Prosze o nie zatwierdzenie przez moderatorów takich haseł jeśli ktoś spróbuje je dodać.
--- Koniec cytatu ---

Prosząc o zatwierdzenie haseł, niemusiałes tworzyc nowego tematu. Wystarczyło napisac odpowiednią "Prywatną Wiadomość", do jednego z administratorów, bądz moderatora, który za ten dział odpowiada. No ale cóż, jeżeli juz stworzyłes to niech będzie.

Nie uznaje czegos jak zatwierdzanie i zamawianie hasełek. Encyklopedia, jak sama nazwa wskazuje musi prezentować sie bardzo dobrze, a nawet i lepiej. To ona musi pomagać, tym którzy mają problemy. Dlatego w encyklopedii, będą znajdować się hasła wyłącznie dobre i godne występowania w encyklopedii TG.

Boba Fett:
Chciałbym zaznaczyć, że piszesz bardzo dobre opisy, jedne z najlepszych w dziale ,,Encyklopedia". Nie ma do nich prawieże zastrzeżeń.
Warto tu także zaznaczyć, że adminsitracja powinna się zastanowić, czy nie poprosić o zgodę pana _Snopek'a_ na umieszczenie tych opisów jako artykułów na stronie. Na pewno by urozmaiciły portal.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej