Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Nie ma G2NK?
Demonical Monk:
Ainur, dałem ci do cholery specjalnie pod to napisany PureScript. Jak go "zainstalujesz" to wykasuje ci wszystkie wpisy dot. Gothica za ciebie.
Ainur:
--- Cytat: Demonical Monk w 08 Czerwiec 2009, 18:16:08 ---Ainur, dałem ci do cholery specjalnie pod to napisany PureScript. Jak go "zainstalujesz" to wykasuje ci wszystkie wpisy dot. Gothica za ciebie.
--- Koniec cytatu ---
Nawet twój program nie pomógł. Zrobiłem tak jak napisałeś. Usunąłem folder Gothic'a. W koszu był więc też go usunąłem, a potem zainstalowałem program. Jeszcze za pomocą CCleanera, usunąłem plik w rejestrze. Potem zainstalowałem G2 i G2NK. Bez skutku. Nie wiem co może, jeszcze pomóc. Albo w tym 'jv16 PowerTools coś pokombinuje.
Demonical Monk:
Ja jestem na stówę pewien że wszystkie wpisy są kasowane. Musi być to... niekompatybilność? Najlepiej by było w tym wypadku spiracić G2NK połączone w Złotej Edycji. To na pewno powinno działać, a nie złamiesz prawa ponieważ masz oryginalną kopię G2 i NK.
Sertyh:
Ehh, żeby naprawić ten problem musisz odinstalować i g2 , i nk. Gdy już to zrobisz , zainstaluj gothica2 i przenieś jego ikonę w jakiś inny folder, po czym zainstaluj nk. Nigdy, ale to nigdy nie przemieszczaj ikonki nk do tego samego folderu z g2. Jeśli zrobisz wszystko wg. instrukcji, będziesz mógł śmigać w g2nk bez problemu.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej