Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Nie ma G2NK?
Demonical Monk:
Czy na tym forum odpisują tylko 14 letnie dzieci które chcą sobie tylko nabić posta albo podsunąć głupią uwagę bo nie umieją zrobić nic innego?
Przygotowałem dla ciebie taki destruktywny instalator. Można go pobrać TUTAJ. ÂŚciągnij go, a potem uruchom. Kiedy klikniesz "Instaluj" program skasuje wszystkie wpisy w rejestrze dotyczące Gothica 2, a sam nie zostawi po sobie żadnego śladu. Spróbuj więc wykasować folder G2, uruchomić ten patch i wtedy spróbować ponownie wszystko od nowa zainstalować.
--- Cytat: Proglan w 07 Czerwiec 2009, 21:47:38 ---Zrób formata i na 100% będzie działał.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Proglan w 07 Czerwiec 2009, 21:52:24 ---Jak nie będzie rozwiązania to musisz zrobić formata żeby zagrać w G2NK.Ja jeszcze nigdy nie miałem takiego problemu jak ty.
--- Koniec cytatu ---
Nie zachowuj się jak wrzód. Są setki różnych możliwości, nakazywanie robienia formata bez zapoznania się ze sprawą, a tym bardziej pajacowanie że TY nie miałeś takiego problemu nie jest niczym co można tolerować w dziale Pomocy Technicznej. Jak komuś na Viście nie działa dźwięk w Gothic 2 to też musi zmienić system na XP? Chociaż śmiem twierdzić że Vista ssie, to nie będę nikogo zmuszał do odzwyczajania się czy czekania N godzin na format, a potem spędzania kolejnych X godzin na wgrywaniu starych danych.
Weźmy na przykład przypadek Gothica który strasznie przyspiesza w połączeniu z niektórymi CPU. Sam może się tylko otarłem o to, lecz szukałem rozwiązania i napisałem to cholerne FAQ żeby pomóc innym. Więc jeśli nie chcesz pomóc to się nie odzywaj.
To tyle z mojej produkcji.
Ainur:
Właśnie zainstalowałem Gothic'a 2, i normalnie działa. Ale chwilę temu włożyłem płytę do napędu. Samo okno instalacji się nie pokazało, więc musiałem wejść w mój komputer i tam nacisnąć ikonę G2NK. Ale najpierw chciałem ją zeskanować. A tu pojawia się coś takiego:
Jak widać zaraził jakoś AutorRun. Może ten wirus jest tego przyczyną? Chociaż wątpię. Wiecie co zrobić żeby go teraz usunąć? Jak chcę go usunąć to pojawia się okno że nie można przetworzyć pliku AutoRun.
Co z tym zrobić? Nie wiem czy dalej instalować G2NK bo tak ten wirus może się w komputerze rozprzestrzenić...
Robben:
http://www.gram.pl/pomoc_problem.asp?g=73&p=860. I tak jak zostało powiedziane - usuń pliki z rejestru i wtedy instaluj.
Ainur:
Odinstalowałem G2NK, i teraz ściągnąłem ''jv16 PowerTools''. Naciskam tam, znajdź w rejestrze, i wpisuje Gothic 2 No Kruka. Nic nie znalazł. W menedżerze rejestru również nie ma.
Isentor:
--- Cytat: Ainur w 08 Czerwiec 2009, 16:59:09 ---Odinstalowałem G2NK, i teraz ściągnąłem ''jv16 PowerTools''. Naciskam tam, znajdź w rejestrze, i wpisuje Gothic 2 No Kruka. Nic nie znalazł. W menedżerze rejestru również nie ma.
--- Koniec cytatu ---
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE
Dalej bodaj JoWooD. Jeśli nie ma wyłącz avasta i zainstaluj ponownie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej