Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Nie ma G2NK?

(1/4) > >>

Ainur:
Ostatnio zainstalowałem G2, a potem G2NK. Gdy miałem już grę zainstalowaną zamiast, ikony taką jak ma Gothic 2, tyle że niebieska mam taką:

Klikam w nią, i pojawia mi się takie okno:

Wchodzę w mój komputer, i klikam w ikonę Nocy Kruka, niby się uruchamia a potem wywala mnie i pojawia mi się: Acces Violation. A w Program Files mam zamiast Gothic 2 Noc Kruka, zwykłe Gothic 2. Kiedyś już miałem zainstalowane G2NK, i myślałem że to przez to że uprzednio nie usunąłem wszystkiego ale nie tego tyczył się problem.

Wiecie co zrobić żeby G2NK działał poprawnie?

Demonical Monk:
Spróbuj na początku wykasować cały G2 i zainstalować je ponownie. Jeśli się nie uda sprawdź czy masz folder C:\Program Files\Gothic2NocKruka

Ainur:

--- Cytat: Demonical Monk w 07 Czerwiec 2009, 21:22:22 ---Spróbuj na początku wykasować cały G2 i zainstalować je ponownie. Jeśli się nie uda sprawdź czy masz folder C:\Program Files\Gothic2NocKruka

--- Koniec cytatu ---
Wykasowałem cały folder Jowood, włącznie z G2. A folderu ''Gothic2NocKruka'' nie mam. Ale spróbuję jeszcze raz zainstalować Gothic'a 2 i G2NK. Ale dziwne jest to że jak wkładam płytę do napędu, to nie pojawia się okno instalacji. Tylko sam muszę wejść w mój komputer i tam kliknąć w ikonę Gothic'a 2. Tak jakbym miał już zainstalowane G2 albo coś z nim związane.

Sirius:
A czy ty odinstalowałeś wcześniej grę, czy na chama cały folder do kosza wywaliłeś ?

Ainur:

--- Cytat: Sirius w 07 Czerwiec 2009, 21:40:38 ---A czy ty odinstalowałeś wcześniej grę, czy na chama cały folder do kosza wywaliłeś ?

--- Koniec cytatu ---
Wcześniej odinstalowałem grę...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej